Menumenu

Founding Partners

De Founding Partners van Gastvrij Rotterdam staan aan de basis van de beurs. Zij creëren een breed draagvlak en leveren een inhoudelijke bijdrage aan het beursprogramma.

De Founding Partners van Gastvrij Rotterdam zijn:
 

Bidfood

Bidfood

Laurens Claassens

De horecawereld heeft momenteel best wat uitdagingen te behappen. Stijgende inkoopprijzen, hoge energiekosten en te weinig personeel bijvoorbeeld. Laten we samen kijken hoe we deze omstandigheden zoveel mogelijk kunnen omzetten in succes. Gastvrijheid, creativiteit, ondernemerschap en daadkracht maken het verschil.

Bidfood is tijdens Gastvrij Rotterdam 'The Place to B’.
The place to B; om zaken te doen, te netwerken, inspiratie op te doen en u te laten verrassen.


Cordier

Cordier

Met expertise in inkoop, distributie en productie van wijnen heeft Cordier een uitzonderlijke positie in de wijnwereld. We zijn een duurzame partner voor iedereen in de markt - horeca, grossiers, wijnvakhandel, online en retail.
Door persoonlijke betrokkenheid met al onze partners kunnen we met de klant meedenken, we maken producten op maat en is er ruimte voor innovatie.
Ondersteund door 9 coöperatieve wijnhuizen - waarbij 3.600 wijnboeren zijn aangesloten - mooie partner- en eigen wijnmerken, een toegewijd geïntegreerd distributienetwerk in 11 landen plus eigen bottellocaties hebben wij het gehele wijnproces in handen.


De Zeeuw's

De Zeeuw's

De Zeeuw’s vlees en vleeswaren is een groothandel gericht op de horeca. Met een voorraad assortiment van ruim 2000 artikelen zijn wij in de regio Rotterdam de grootste vleesleverancier op horeca gebied.

Onze vlees en vleeswaren importeren we uit verschillende delen van de wereld, hierdoor kunnen wij goedkoper leveren als andere leveranciers.

 


Eijsink

Eijsink

Onno van der Schoot

"Wij geloven dat slimme technologie een onmisbaar ingrediënt is voor succesvol ondernemen. Daarom automatiseren wij hospitality werkprocessen. Want door innovatieve oplossingen, zoals kassasystemen en digitale bonnenschermen, werk jij slimmer en efficiënter. En dat betekent meer tijd en aandacht voor je gasten. Maar ook meer werkplezier en een hogere omzet. Gastvrij Rotterdam is al jaren een kwalitatief hoogwaardige beurs waar wij met veel plezier en succes onze oplossingen tonen aan horecaprofessionals. Vanaf dag 1 is de nauwe samenwerking tussen de organisatie en Founding partners uniek. Samen zorgen we dat de beurs ieder jaar nóg weer beter wordt."
 


Heineken

Heineken

Bart Buysse, Regio Directeur Zuid-Holland

"Heineken is al vele jaren een trotse partner van Gastvrij Rotterdam vanwege onze gedeelde passie voor de gastvrijheid en kwaliteit. Wij geloven dat de horeca een belangrijke rol speelt in de Nederlandse samenleving en dat het bijdraagt aan de gezelligheid en levendigheid van onze steden. Als toonaangevende brouwer is Heineken altijd op zoek naar innovatieve manieren om de Nederlandse horeca nóg succesvoller te maken. Gastvrij Rotterdam biedt ons een unieke mogelijkheid om horecaondernemers en professionals uit de branche te inspireren en te verbinden met elkaar."


J. van Doorn BV

J. van Doorn BV

Melvin van Doorn

"Voor zowel de horeca, cateraar en de zorgsector is J. van Doorn BV. een toegevoegde waarde. Wij denken met u mee en zien ons zelf als adviseur in plaats van verkoper.

Gastvrij Rotterdam is de beurs die ertoe doet in Zuid-Holland en omstreken, de gast heeft de tijd en de ruimte om zich te laten inspireren. Dit is dan ook de reden dat J. van Doorn BV. hier al sinds het ontstaan van de beurs aanwezig is. Wij presenteren ons met een mooie uitgebreide stand met zowel het bestaande assortiment als de novelties. DE TABLE & KITCHENWARE LEVERANCIER DIE MET U MEEDENKT”


Rational Nederland

Rational Nederland

René Flohil

"Rational werkt innovatief en vernieuwend en werkt daarom graag mee aan een vernieuwend culinair evenement als Gastvrij Rotterdam.”


Rungis

Rungis

Niels van den Berg

"Vanaf de eerste editie van Gastvrij Rotterdam is Rungis trotse partner. De groei en professionalisering van Gastvrij Rotterdam en die van Rungis zijn in de voorbije jaren hand in hand gegaan. Voor Rungis is Gastvrij Rotterdam dé plek om in korte tijd veel gedreven chefs en horecaondernemers te spreken en mee te nemen in onze wereld van slimme oplossingen met bijzonder groente en fruit."


Satelliet Meubelen BV

Satelliet Meubelen BV

Christan Brouwers

'’Bij Satelliet hospitality furniture zijn we er voor iedereen die gelooft in het positieve effect van hospitality waardoor mensen zich prettig voelen in hun omgeving en daardoor langer verblijven, beter presteren en vooral meer genieten. Dit allemaal onder het credo 'Creating places to remember’. Gastvrij Rotterdam is voor ons hét platform om deze visie over te brengen aan de bezoekende horeca professional. Met veel plezier zijn we al vanaf het begin verbonden als founding partner en zijn we ervan overtuigd dat deze editie wederom succesvol wordt!’’

 


Schmidt Zeevis Rotterdam

Schmidt Zeevis Rotterdam

Nick van Vuren

"Gastvrij Rotterdam is een ideale plek voor Schmidt Zeevis om onze bekendheid te versterken en tonen we de kwaliteit, betrouwbaarheid en service die wij bieden. We benadrukken onze inzet voor duurzaamheid en een effectief waste-beleid. Daarnaast zien we dit evenement als een uitstekende gelegenheid om onze banden met klanten te versterken en nieuwe samenwerkingen aan te gaan, waarbij we ons blijven inzetten voor topkwaliteit en het overtreffen van de klantverwachting."

 

 


Sligro

Sligro

Sligro zal samen met Heineken een mooie stand van 170m² inrichten midden op de beurvloer in hal 4. 


Van Geloven

Van Geloven

Van Geloven

Van Geloven biedt klanten een uitgekiend assortiment lekkere, kwalitatieve en verantwoorde snackproducten met een goed rendement. Onder het assortiment vallen twaalf sterke merken. Vertrouwde snacktoppers - zoals de Mora KipKorn, De Bourgondiër draadjesvlees kroket, de Van Dobben Rundvlees Croquet, de Souflesse kaassoufflé, de Ad van Geloven kroket, de Van Lieshout frikandel, de Laan bamihap, de Willie Dokter gehaktbal, de saté van Hebro, de Welten Bami Oriëntal en de Kwekkeboom kroket - zijn favoriet in de markt.


Verwiel & Wijngaard

Verwiel & Wijngaard

Casper Verwiel

"Betrokkenheid, gastvrijheid en passie zijn kernbegrippen in de missie van Verwiel & Wijngaard. Gastvrij Rotterdam is voor ons hét platform om onze passie voor het vak te laten zien en te delen met andere gedreven personen en organisaties. Na vijf succesvolle edities kijken wij uit naar de zesde editie, waar wij als Founding Partner natuurlijk niet ontbreken.”


Winterhalter

Winterhalter

Joost Vinken

"Winterhalter is vanaf het begin nauw bij Gastvrij Rotterdam betrokken geweest. Op de voorgrond als exposant en tevens op de achtergrond, waar wij zorgen voor schone borden en stralend schoon glaswerk. Elke editie wordt de lat hoger gelegd, en worden alsnog de verwachtingen overtroffen. Door de hoge kwaliteit van de bezoekers en de goed sfeer, voorafgaand aan en tijdens de beurs, zal wat ons betreft het partnership nog lang worden doorgezet!"