Menumenu

Beursprofiel

Gastvrijheid, beleving en kwaliteit staan centraal op de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. Het gastronomische platform heeft zich tijdens vorige edities bewezen als een hoogstaand evenement voor ambitieuze horecaprofessionals. Het biedt een overzichtelijk beeld van de laatste trends en ontwikkelingen in de sector, en heeft daarnaast een compleet aanbod van food en non-food producten en diensten. Beursbezoekers kunnen genieten van 500 exposanten, diverse workshops, demonstraties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen met sterrenchefs, meesterkoks, Masters of Wine en topgastronomen.


Voor wie?

Gastvrij Rotterdam is gericht op ambitieuze horecaprofessionals uit het midden- en hoogsegment en verwelkomt een breed scala aan professionals. Hieronder vindt je enkele van de specifieke functies die het evenement aantrekt:

  • Bartenders en barista's: Of je nu een ervaren mixoloog bent of net begint in de barwereld, Gastvrij Rotterdam biedt talloze kansen om nieuwe technieken en dranken te ontdekken en te netwerken met andere professionals in de sector.
  • Eigenaars, managers of maîtres d'hotel: Als horeca manager wil je op de hoogte blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de sector. Gastvrij Rotterdam biedt een breed scala aan mogelijkheden om nieuwe producten en diensten te ontdekken en te netwerken met andere managers in de horeca. Managers van restaurants, brasseries, hotel-restaurants, lunchrooms en catering- en traiteurbedrijven zijn van harte welkom. Maar ook managers en inkopers uit de zorg- en recreatiesector kunnen op de horecavakbeurs inspiratie opdoen.
  • Horeca ondernemers: Als ondernemer in de horecasector is het essentieel om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en innovaties. Gastvrij Rotterdam biedt een uitgebreid overzicht van food en non-food producten en diensten, evenals talloze workshops en masterclasses om jou te helpen jouw bedrijf te laten groeien.
  • Chefs en sous-chefs: Als chef-kok wilt je jouw vaardigheden voortdurend verbeteren en jouw gerechten verfijnen. Gastvrij Rotterdam biedt de mogelijkheid om te leren van meesterkoks en topgastronomen, en om nieuwe ingrediënten en kooktechnieken te ontdekken die jouw gerechten naar een hoger niveau tillen.
  • Sommeliers: Sommeliers kunnen genieten van een breed scala aan wijnen en dranken op Gastvrij Rotterdam, evenals proeverijen en masterclasses met Masters of Wine en andere topprofessionals in de wijnindustrie. Het evenement biedt ook mogelijkheden om te netwerken met andere sommeliers en drankenexperts.

 

Bent je een gepassioneerde horecaprofessional met liefde voor het vak en oog voor jouw gasten? Mis dit vooruitstrevende evenement dan niet! De 11e editie van Gastvrij Rotterdam vindt plaats van 23 t/m 25 september 2024 in Rotterdam Ahoy. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Deelnemen als leverancier   Breng een bezoek aan de beurs