Menumenu

Deelnemen aan Paviljoens & Specials

Op zoek naar een dedicated plek om jouw product of dienst te presenteren aan een gerichte doelgroep? In onze paviljoens en specials op Gastvrij Rotterdam ontdekken bezoekers de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van horeca en hospitality. Van koffie, cocktails, de mooiste wijnen en delicatessen tot plant-based en duurzame producten, voor ieder soort product is een passend paviljoen of special. Ontdek hieronder alle paviljoens en specials en kom snel in contact met het team voor alle mogelijkheden via info@gastvrij-rotterdam.nl of 010-2933261.

 

Vegan Taste Lab

Presenteer jouw plant-based producten op het Vegan Taste Lab! Veganisme wint de laatste jaren flink aan populariteit in de horeca. Een paviljoen gericht op veganisme op de beursvloer kan dan ook niet ontbreken. Het Vegan Taste Lab biedt het meest complete overzicht van verantwoorde en plantaardige producten en leveranciers. Dit wordt ondersteund door diverse proeverijen. Hoor jij hiertussen met jouw concrete veganistische Foodservice producten? Neem deel en laat duizenden kwalitatieve bezoekers zien wat er allemaal mogelijk is! 

NEEM CONTACT OP

In het naastgelegen duurzaamheidspaviljoen: "Dit Smaakt naar Meer!” worden lezingen en workshops gegeven die ook bij dit onderwerp aansluiten. Voor de realisatie van het Vegan Taste Lab werkt Gastvrij Rotterdam nauw samen met ProVeg International, GreenPro International en Green Leisure.

Dit Smaakt Naar Meer!

In het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen op Gastvrij Rotterdam staat duurzame inspiratie centraal. Hier staan circa. 40 exposanten en een groot aantal sprekers en enthousiaste chefs voor de beursbezoekers klaar om van het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen een duurzaam succes te maken. Alle beursdagen vinden er in de keuken van het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen inspirerende, culinaire sessies plaats. Ook vond de uitreiking van de Gaia Green Award er plaats. Het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen wordt mogelijk gemaakt door Green Leisure.

Heb jij een duurzaam of biologisch product of staat maatschappelijke verantwoordelijkheid hoog op de agenda? Kijk voor deelnamemogelijkheden en informatie op de website van het Dit Smaakt Naar Meer! paviljoen.

ONTDEK MEER

Cocktails & Beans ©

Cocktails & Beans © by Barsupport is een collectief platform op de beursvloer van Gastvrij Rotterdam voor bartenders en barista’s die hun passie, kennis en ervaring willen delen en daarvan willen leren. Vaardigheid en passie voor dit vak leert men door het delen van kennis en ideeën, dat moet men eigen maken en doorgeven. Het Cocktails & Beans © paviljoen, gerealiseerd door initiatiefnemers Ian Bartos en Jorgos Stein van Barsupport kent een uitgebreide programmering met o.a. gast barista's & bartenders die serveren, jammen en spreken. 

Passen jouw producten bij het Cocktails & Beans paviljoen en ben je op zoek naar de juiste plek om deze te presenteren? Neem dan snel contact op voor de deelnamemogelijkheden!

NEEM CONTACT OP

Craft Beer Center

Na een succesvolle tweede editie in 2023 is het Craft Beer Center, hosted by Have a Few, weer op Gastvrij Rotterdam te vinden! Onafhankelijke Nederlandse brouwerijen krijgen hier laagdrempelig de kans om zich te presenteren aan de kwalitatieve bezoekers van Gastvrij Rotterdam. De bieren van de beste Nederlandse craft brouwerijen staan hier centraal! De brouwers staan klaar om de bezoekers hun nieuwste en bekendste brouwsels te laten proeven. Hoor jij hier ook tussen?

Beperkt aantal plekken, dus wees er snel bij! Meer info of interesse? Neem contact op met joris@haveafew.co

NEEM CONTACT OP

Wine & Fine Food

In de sfeervolle ambiance van Wine & Fine Food worden de meest bijzondere wijnen & delicatessen gepresenteerd. Ben jij wijnimporteur of leveranciers van delicatesse producten? Wil jij jouw product laten proeven en bezoekers de perfecte wijn-spijscombinaties laten zien? Of hen informeren over de laatste trends op wijngebied? Neem dan deel in dit speciale paviljoen. Topgastronomen en wijnprofessionals geven hier masterclasses en proeverijen in het Wijntheater© en op de beursvloer staan tal van delicatessen en fine food producten centraal en tref je een keur aan gerenommeerde wijnhuizen.

VRAAG MEER INFO AAN

Start-Up Spots

Start-Up Spots is er speciaal voor startende en doorstartende leveranciers aan de horeca. Pas jij binnen dit profiel en wil jij jouw product of dienst presenteren aan duizenden professionele bezoekers? Neem dan snel contact op voor de mogelijkheden.

KOM IN CONTACT