Menumenu

Deelnemen aan Paviljoens & Specials

Op zoek naar een dedicated plek om jouw product of dienst te presenteren aan een gerichte doelgroep? In onze paviljoens en specials op Gastvrij Rotterdam ontdekken bezoekers de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van horeca en hospitality. Van cocktails, de mooiste wijnen en delicatessen tot plant-based en duurzame producten, voor ieder soort product is een passend paviljoen of special. Ontdek hieronder alle paviljoens en specials en kom snel in contact met het team voor alle mogelijkheden via info@gastvrij-rotterdam.nl of 010-2933261.

 

Plant-Based Pavilion

Presenteer jouw plant-based producten in het Plant-Based Pavilion! Pure, onbewerkte producten winnen de laatste jaren flink aan populariteit in de horeca. Een paviljoen gericht op 100% plantaardige producten op de beursvloer kan dan ook niet ontbreken. Het Plant-Based Pavilion biedt het meest complete overzicht van verantwoorde en plantaardige producten en leveranciers. Dit wordt ondersteund door diverse proeverijen. Hoor jij hiertussen met jouw concrete plantaardige foodservice producten? Neem deel en laat duizenden kwalitatieve bezoekers zien wat er allemaal mogelijk is! 

NEEM CONTACT OP

In het naastgelegen duurzaamheidspaviljoen: "Dit Smaakt naar Meer!” worden lezingen en workshops gegeven die ook bij dit onderwerp aansluiten. 

Dit Smaakt Naar Meer!

In het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen op Gastvrij Rotterdam staat duurzame inspiratie centraal. Hier staan circa. 40 exposanten en een groot aantal sprekers en enthousiaste chefs voor de beursbezoekers klaar om van het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen een duurzaam succes te maken. Alle beursdagen vinden er in de keuken van het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen inspirerende, culinaire sessies plaats. Ook vond de uitreiking van de Gaia Green Award er plaats. Het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen wordt mogelijk gemaakt door Green Leisure.

Heb jij een duurzaam of biologisch product of staat maatschappelijke verantwoordelijkheid hoog op de agenda? Kijk voor deelnamemogelijkheden en informatie op de website van het Dit Smaakt Naar Meer! paviljoen.

ONTDEK MEER

Cocktail Promenade - Springbay Cocktails

'Er is een ware revolutie gaande in de cocktailmarkt: het grote publiek bestelt meer cocktails dan ooit, bijna elke horecazaak serveert ze. Experts spreken dan ook van een 'cocktailrevolutie’, maar zien ook een groot gebrek aan cocktail-kennis in de horeca. Kant en klare cocktails is zeker een goede oplossing, echter laat het 'kant & klare gemak' je niet tot stilstand brengen. Er is namelijk nog veel meer gaande in de wereld van cocktails, te denken aan: bijzondere smaken, nieuwe bartender infrastructuur, mixology enzovoort. Beleef ze in de Cocktail Promenade tijdens Gastvrij Rotterdam.

Passen jouw producten bij de Cocktail Promenade en ben je op zoek naar de juiste plek om deze te presenteren? Neem dan snel contact op voor de deelnamemogelijkheden!

NEEM CONTACT OP

The Beer Xperience

Na een succesvolle tweede editie in 2023 is The Beer Xperience, hosted by Have a Few en Hospitality Synergy Group, weer op Gastvrij Rotterdam te vinden! Onafhankelijke Nederlandse brouwerijen krijgen hier laagdrempelig de kans om zich te presenteren aan de kwalitatieve bezoekers van Gastvrij Rotterdam. De bieren van de beste Nederlandse craft brouwerijen staan hier centraal! De brouwers staan klaar om de bezoekers hun nieuwste en bekendste brouwsels te laten proeven. Bekende namen als De Texelse, Stadshaven Brouwerij, Two Chefs Brewing, Have a Few, Omer Vander Ghinste, Brouwerij Van Hounsebrouck, Brouwerij de Brabandere, Brouwerij het Anker, De Eeuwige Jeugd, Brouwerij Vanhonsebrouck en Stadsbrouwerij Maastricht hebben hun deelname aan Gastvrij Rotterdam 2024 al bevestigd! 

In The Beer Xperience zal een podium aanwezig zijn waar diverse presentaties en workshops worden georganiseerd, begeleid door Charles van Goch (Hospitality Synergy Group). Onder andere De Beren Holding, NL Brouwers en Food Inspiration zullen hier een presentatie geven!

Bij deelname aan The Beer Xperience zit onder andere al een verlichte Vezzino achterwand met eigen beeldmerk, achterwandkasten en een marketingservicepakket al inbegrepen!

Er is beperkte beschikbaarheid, dus hoor jij hier ook tussen? Wees er dan snel bij. Neem voor meer informatie contact op met joris@haveafew.co.

NEEM CONTACT OP

Wine & Fine Food

In de sfeervolle ambiance van Wine & Fine Food worden de meest bijzondere wijnen & delicatessen gepresenteerd. Ben jij wijnimporteur of leveranciers van delicatesse producten? Wil jij jouw product laten proeven en bezoekers de perfecte wijn-spijscombinaties laten zien? Of hen informeren over de laatste trends op wijngebied? Neem dan deel in dit speciale paviljoen. Topgastronomen en wijnprofessionals geven hier masterclasses en proeverijen in het Wijntheater© en op de beursvloer staan tal van delicatessen en fine food producten centraal en tref je een keur aan gerenommeerde wijnhuizen.

VRAAG MEER INFO AAN

Start-Up Spots

Start-Up Spots is er speciaal voor startende en doorstartende leveranciers aan de horeca. Pas jij binnen dit profiel en wil jij jouw product of dienst presenteren aan duizenden professionele bezoekers? Neem dan snel contact op voor de mogelijkheden.

KOM IN CONTACT