Deelnemen aan Paviljoens & Specials
Op zoek naar een dedicated plek om jouw product of dienst te presenteren aan een gerichte doelgroep? In onze paviljoens en specials op Gastvrij Rotterdam ontdekken bezoekers de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van horeca en hospitality. Van cocktails, de mooiste wijnen en delicatessen tot plant-based en duurzame producten, voor ieder soort product is een passend paviljoen of special. Ontdek hieronder alle paviljoens en specials en kom snel in contact met het team voor alle mogelijkheden via [email protected] of 010-2933261.
Plant-Based Pavilion
Presenteer jouw plant-based producten in het Plant-Based Pavilion! Pure, onbewerkte producten winnen de laatste jaren flink aan populariteit in de horeca. Een paviljoen gericht op 100% plantaardige producten op de beursvloer kan dan ook niet ontbreken. Het Plant-Based Pavilion biedt het meest complete overzicht van verantwoorde en plantaardige producten en leveranciers. Dit wordt ondersteund door diverse proeverijen. Hoor jij hiertussen met jouw concrete plantaardige foodservice producten? Neem deel en laat duizenden kwalitatieve bezoekers zien wat er allemaal mogelijk is!
NEEM CONTACT OP
In het naastgelegen duurzaamheidspaviljoen: "Dit Smaakt naar Meer!” worden lezingen en workshops gegeven die ook bij dit onderwerp aansluiten.

Dit Smaakt Naar Meer!
In het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen op Gastvrij Rotterdam staat duurzame inspiratie centraal. Hier staan circa. 40 exposanten en een groot aantal sprekers en enthousiaste chefs voor de beursbezoekers klaar om van het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen een duurzaam succes te maken. Alle beursdagen vinden er in de keuken van het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen inspirerende, culinaire sessies plaats. Ook vond de uitreiking van de Gaia Green Award er plaats. Het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen wordt mogelijk gemaakt door Green Leisure.
Heb jij een duurzaam of biologisch product of staat maatschappelijke verantwoordelijkheid hoog op de agenda? Kijk voor deelnamemogelijkheden en informatie op de website van het Dit Smaakt Naar Meer! paviljoen.

Cocktail Promenade
Cocktails zijn niet meer weg te denken uit de horeca: het grote publiek bestelt meer cocktails dan ooit, bijna elke horecazaak serveert ze. Maar met de groeiende vraag neemt ook de behoefte aan kennis en structuur toe. In de Cocktail Promenade ontdek je hoe je jouw bar optimaal inricht (barinfrastructuur) en hoe je personeel traint en motiveert tot professionele bartenders (bartender level). Leer knelpunten herkennen, stel je eigen cocktailmenu samen en laat je inspireren door video- en audiopresentaties. In het fysieke cocktailstation kun je bovendien zelf aan de slag. Proef, leer en ervaar de toekomst van cocktails in de Cocktail Promenade tijdens Gastvrij Rotterdam.
Passen jouw producten bij de Cocktail Promenade en ben je op zoek naar de juiste plek om deze te presenteren? Neem dan snel contact op voor de deelnamemogelijkheden!

The Beer Xperience
In The Beer Xperience, hosted by Have a Few en Hospitality Synergy Group, krijgen onafhankelijke Nederlandse brouwerijen laagdrempelig de kans om zich te presenteren aan de kwalitatieve bezoekers van Gastvrij Rotterdam. De bieren van de beste Nederlandse craft brouwerijen staan hier centraal! De brouwers staan klaar om de bezoekers hun nieuwste en bekendste brouwsels te laten proeven. Bij deelname aan The Beer Xperience zit onder andere al een verlichte Vezzino achterwand met eigen beeldmerk, achterwandkasten en een marketingservicepakket al inbegrepen! Neem voor meer informatie contact op met [email protected].

Wine & Fine Food
In de sfeervolle ambiance van Wine & Fine Food worden de meest bijzondere wijnen & delicatessen gepresenteerd. Ben jij wijnimporteur of leveranciers van delicatesse producten? Wil jij jouw product laten proeven en bezoekers de perfecte wijn-spijscombinaties laten zien? Of hen informeren over de laatste trends op wijngebied? Neem dan deel in dit speciale paviljoen. Topgastronomen en wijnprofessionals geven hier masterclasses en proeverijen in het Wijntheater© en op de beursvloer staan tal van delicatessen en fine food producten centraal en tref je een keur aan gerenommeerde wijnhuizen. Ook het Proefschrift Theater van de Wine and Food Association is op de beurslvoer te vinden, waar onder andere Proefschrift Wijnconcours, Verkiezing van de Fromager van het Jaar en diverse masterclasses worden gehouden.

Start-Up Spots
Start-Up Spots is er speciaal voor startende en doorstartende leveranciers aan de horeca. Dit is de perfecte plek voor kleine ondernemers die hun dienst of product willen presenteren aan duizenden bezoekers.
De Start-Up Spots worden mede mogelijk gemaakt door Foodservice HOMiES, het verbindende kennis- en inspiratieplatform. Ook het programma in het paviljoen met pitches, lezingen en workshops over trending topics wordt verzorgd door HOMiES.
