Menumenu

Promoot jouw deelname

Ben jij exposant op Gastvrij Rotterdam? Activeer dan je netwerk om ook een bezoek aan de beursvloer te brengen! Door zoveel mogelijk (business)relaties aan te trekken, zorg je voor meer bezoekers op jouw stand. Dit zal jouw Gastvrij Rotterdam deelname tot een nog groter succes maken. We hebben verschillende professionele materialen opgesteld die je gemakkelijk kunt gebruiken om klanten en relaties uit te nodigen.
 

  1.  Gepersonaliseerde banners: upload je logo in de exhibitor portal. Je ontvangt dan in augustus 2024 een gepersonaliseerde banner met bedrijfslogo, bedrijfsnaam én standnummer op de email van het opgegeven contactpersoon. Deze banners plaats je gemakkelijk door op LinkedIn, e-mail of een ander (social media) kanaal. Je kunt ze ook los downloaden. Neem contact op met het team als je de gepersonaliseerde banners nog niet ontvangen hebt na eind augustus 2024.
     
  2. Gebruik de mediakit voor Gastvrij Rotterdam logo's, het campagnebeeld, banners en meer.

Download volledige mediakit

Download alleen het logo
 

In 5 stappen een succesvolle LinkedIn post over de beurs

  • Stap 1. Gebruik de gepersonaliseerde banner, download de promovideo of beeldmaterialen uit de mediakit op jouw computer.
  • Stap 2. Vergeet niet @Gastvrij Rotterdam te vermelden. Dit doe je door in het dropdown menu dat verschijnt, het juiste profiel/account te selecteren.
  • Stap 3. Vervolgens kun je de video uploaden naar de post. Klik in de editor op de 'play’-knop en navigeer naar de map waar u de video hebt opgeslagen. Selecteer de video en voeg deze toe aan het bericht.
  • Stap 4. Controleer of het bericht naar wens is en alle @’s en urls correct zijn gelinkt.
  • Stap 5. Nu ben je klaar om te posten: klik op de knop om het online te plaatsen. Geen zorgen, het uploaden van de video kan even duren!

 

Heb je nog vragen dan kan je contact opnemen met het projectteam van Gastvrij Rotterdam!

 

NB: Naam, logo en beeldmerk zijn eigendom van Rotterdam Ahoy. Gebruik hiervan ten behoeve van commerciële activiteiten is toegestaan na schriftelijke toestemming van Ahoy.