Menumenu

Praktische informatie

Hier vind je alle praktische informatie voor je bezoek aan Gastvrij Rotterdam!

Openingstijden

Gastvrij Rotterdam vindt plaats van 23 t/m 25 september 2024 in Rotterdam Ahoy.

  • Maandag 23 september van 11:00-18:00 uur
  • Dinsdag 24 september van 11:00-18:00 uur
  • Woensdag 25 september van 11:00-18:00 uur

 

Route naar Rotterdam Ahoy

Gastvrij Rotterdam vindt plaats in de Hallen 2, 3, 4, 5 en 6 in Rotterdam Ahoy. Rotterdam Ahoy is goed bereikbaar met openbaar vervoer en gunstig gelegen ten opzichte van alle uitgangswegen in Rotterdam.

Bezoekadres

Rotterdam Ahoy 
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam

Plan jouw route naar Ahoy

Rotterdam Ahoy bereiken? Of je nu met de auto, op de fiets of met het openbaar vervoer naar Ahoy komt: je vindt ons makkelijk. Plan jouw reis via een routeplanner of app.

Parkeren

Kom je met de auto? Rotterdam Ahoy beschikt over 2000 parkeerplaatsen. Voor €19,- heb je een parkeerkaart. Dan ben je verzekerd van een parkeerplek op de parkeerplaats van Ahoy, dit is inclusief BTW. Zonder parkeergarantie betaal je ook €19,-. Voor touringcars bedraagt het tarief €45,-.

Koop hier straks je parkeerticket

 

Op vijf minuten loopafstand kan je ook terecht in de parkeergarage van Zuidplein tegen de daar geldende tarieven. Daarnaast zijn er diverse P+R terreinen in de buurt, zoals bij de metrostations Slinge en Kralingse Zoom, vanwaar je verder kunt reizen met het openbaar vervoer.

 

Leeftijd

De beurs is uitsluitend toegankelijk vanaf 18 jaar oud. Dat betekent ook dat baby's en jonge kinderen geen toegang hebben tot de beurs.

 

Meer informatie vind je bij de veelgestelde vragen of neem contact op met ons projectteam.