Menumenu

Founding Partners

Bidfood

Bidfood

Laurens Claassens

"Bidfood (voorheen Bidvest Deli XL) staat in 2019 wederom als founding partner op Gastvrij Rotterdam. Het initiatief om na vele jaren weer een horecabeurs te organiseren in Ahoy is afgelopen jaren zo goed bevallen, dat wij ook dit jaar weer van de partij zijn. Het klantcontact is op deze beurs erg goed, een hoog restauratief niveau, dit is voor ons echt een hele goede beurs. In onze markthal willen wij de gasten inspireren en laten zien wat je allemaal met onze mooie producten kan doen zodat restaurants zich op de werkvloer kunnen onderscheiden.”

 


Carl Siegert

Carl Siegert

Carl Siegert

Bakkerij Carl Siegert kent een geschiedenis van zes generaties bakkers en molenaars. Elke generatie heeft zijn traditie doorgegeven aan de volgende. Dat kenmerkt ons familiebedrijf. Met onze smaakvolle, aromatische broodspecialiteiten houden we sinds 1891 onze ambachtelijke tradities in ere.


Cordier

Cordier

Met expertise in inkoop, distributie en productie van wijnen heeft Cordier een uitzonderlijke positie in de wijnwereld. We zijn een duurzame partner voor iedereen in de markt - horeca, grossiers, wijnvakhandel, online en retail.
Door persoonlijke betrokkenheid met al onze partners kunnen we met de klant meedenken, we maken producten op maat en is er ruimte voor innovatie.
Ondersteund door 9 coöperatieve wijnhuizen - waarbij 3.600 wijnboeren zijn aangesloten - mooie partner- en eigen wijnmerken, een toegewijd geïntegreerd distributienetwerk in 11 landen plus eigen bottellocaties hebben wij het gehele wijnproces in handen.


De Zeeuw's

De Zeeuw's

De Zeeuw’s vlees en vleeswaren is een groothandel gericht op de horeca. Met een voorraad assortiment van ruim 2000 artikelen zijn wij in de regio Rotterdam de grootste vleesleverancier op horeca gebied.

Onze vlees en vleeswaren importeren we uit verschillende delen van de wereld, hierdoor kunnen wij goedkoper leveren als andere leveranciers.

 


Eijsink Afrekensystemen b.v.

Eijsink Afrekensystemen b.v.

Rene Eijsink

"De nauwe samenwerking tussen de sterke groep Founding Partners en de organisatie is uniek. Vanaf dag 1 betrokken zijn bij deze kwalitatief hoogwaardige beurs, je input kunnen geven en sparren met de mede Founders; dát heeft bij ons de doorslag gegeven ons hier aan te liëren. Wij zijn er van overtuigd dat Gastvrij Rotterdam wederom een succes wordt."


Heineken

Heineken

Nick Driessen, Regio Directeur

"Vanaf het begin is HEINEKEN met veel plezier en toewijding betrokken als Founding Partner bij Gastvrij Rotterdam. De crisis van de afgelopen tijd legt de sociaal-maatschappelijke rol van de horeca bloot, de maatschappij is er achter gekomen hoe belangrijk de lokale horeca eigenlijk écht is. Voor ons geldt Gastvrij Rotterdam dit jaar daarom nóg meer als een mooi platform om weer van elkaar te leren, ons netwerk verder uit te breiden en innovaties te introduceren. HEINEKEN hoopt daarnaast tijdens Gastvrij Rotterdam te kunnen verbinden met horeca professionals door met een koud glas bier in de hand, mooie herinneringen op te halen en samen te dromen over de toekomst. Dat gunnen wij de horeca, dat gunnen wij onze gasten, dat gunnen wij iedereen."


J. van Doorn BV

J. van Doorn BV

Melvin van Doorn

"Voor zowel de horeca, cateraar en de zorgsector is J. van Doorn BV. een toegevoegde waarde. Wij denken met u mee en zien ons zelf als adviseur in plaats van verkoper.

Gastvrij Rotterdam is de beurs die ertoe doet in Zuid-Holland en omstreken, de gast heeft de tijd en de ruimte om zich te laten inspireren. Dit is dan ook de reden dat J. van Doorn BV. hier al sinds het ontstaan van de beurs aanwezig is. Wij presenteren ons met een mooie uitgebreide stand met zowel het bestaande assortiment als de novelties. DE TABLE & KITCHENWARE LEVERANCIER DIE MET U MEEDENKT”


Rational Nederland

Rational Nederland

René Flohil

"Rational werkt innovatief en vernieuwend en werkt daarom graag mee aan een vernieuwend culinair evenement als Gastvrij Rotterdam.”


Satelliet Meubelen BV

Satelliet Meubelen BV

Christan Brouwers

'’Bij Satelliet hospitality furniture zijn we er voor iedereen die gelooft in het positieve effect van hospitality waardoor mensen zich prettig voelen in hun omgeving en daardoor langer verblijven, beter presteren en vooral meer genieten. Dit allemaal onder het credo 'Creating places to remember’. Gastvrij Rotterdam is voor ons hét platform om deze visie over te brengen aan de bezoekende horeca professional. Met veel plezier zijn we al vanaf het begin verbonden als founding partner en zijn we ervan overtuigd dat deze editie wederom succesvol wordt!’’

 


Schmidt Zeevis Rotterdam

Schmidt Zeevis Rotterdam

Wil van Merkensteijn

"Gastvrij Rotterdam is voor Schmidt Zeevis Rotterdam dé plek om onze regionale bekendheid te versterken en uit te bouwen. Een uitgelezen kans om de kwaliteit, betrouwbaarheid én innovaties waar wij om bekend staan onder de aandacht te brengen. En onze banden met regionale leveranciers en klanten te versterken. De eerste vijf edities waren zeer geslaagd en daarom zijn wij er in 2019 weer bij als Founding Partner.”


Verwiel & Wijngaard

Verwiel & Wijngaard

Casper Verwiel

"Betrokkenheid, gastvrijheid en passie zijn kernbegrippen in de missie van Verwiel & Wijngaard. Gastvrij Rotterdam is voor ons hét platform om onze passie voor het vak te laten zien en te delen met andere gedreven personen en organisaties. Na vijf succesvolle edities kijken wij uit naar de zesde editie, waar wij als Founding Partner natuurlijk niet ontbreken.”


Winterhalter

Winterhalter

Bart Lemstra

"Winterhalter, marktleider op het gebied van professionele vaatwas, was de eerste drie jaar sponsor van Gastvrij Rotterdam. Inmiddels zijn wij nu drie jaar Founding Partner van deze prestigieuze beurs. Een unieke mogelijkheid om met een net zo professioneel bedrijf samen te werken aan de 6e editie van deze hoogwaardige, gastvrije beurs.”