Menumenu

Branchepartners

Naast de Founding Partners mag Gastvrij Rotterdam rekenen op de steun van diverse branchepartners. Onderstaande brancheorganisaties zullen hun leden actief uitnodigen voor een bezoek aan de beurs.

Association of Food & Beverage Management

Association of Food & Beverage Management

Aukje van Dongen

"Association of Food & Beverage Management organiseert kwalitatief hoogwaardige en inspirerende netwerkevents voor Food & Beverage leidinggevenden. Bij de AF&BM zorgen we voor een perfecte balans tussen verbinden, informeren, inspireren, netwerken en relaxen. De sfeer is ongedwongen en laagdrempelig en de leden zijn zeer actief betrokken bij het netwerk én bij elkaar. Kortom; het leukste F&B netwerk van Nederland."


Springbay

Springbay

Homemade cocktails voor horeca, festivals en evenementen: dat is onze expertise in een notendop. Uitgewerkt tot een dienstverlening waarin we onszelf telkens weer proberen te overtreffen qua originaliteit, consistentie en versheid.

Barsupport is sinds 2002 actief als full-service barcateraar en gespecialiseerd in cocktails voor diverse drankmerken, bedrijfsfeesten, publieke evenementen, festivals en privé gelegenheden. Elke project is uniek en juist dan is het fijn dat we veel hebben gezien en gedaan. We houden van ons vak en blijven daardoor trendsettend.


Gault&Millau

Gault&Millau

Gault&Millau

Gault&Millau is dé restaurantgids voor de Nederlandse gastronomie. Via de gratis te downloaden app of website zijn meer dan 850 gastronomische adressen in Nederland te raadplegen en gidsen wij u graag naar het adres van u wensen. De gidslancering vindt jaarlijks plaats aan het begin van het jaar en tijdens ons 100Chefs by Gault&Millau event in oktober kunt u van een groot aantal restaurants komen proeven. Op Gastvrij Rotterdam presenteren wij gedurende de beursdagen verschillende chefs uit Rotterdam en omgeving bij de Gault&Millau Chefs Jam sessies.


We're Smart Green Guide

We're Smart Green Guide

Frank Fol

DNA: We’re Smart® World - We’re Smart® Green Guide

Are you looking for a restaurant where fruit and vegetables are the main event? If so, We’re Smart® Green Guide is just what you need. We’re Smart® World aims to bring together people and organisations that share a healthy, ecological and sustainable attitude, be it in the food sector or elsewhere. The goal is to learn from one another ("We’re”) and to support one another in the quest to help our communities develop more intelligent solutions ("Smart”) for our bodies, for nature and for the planet ("World”). Ranking: from 1 to 5 radishes, or NEW a symbolic Radish leaf. Guidance & Solutions for a healthy & better world.

Serving the Future of Food. www.weresmartworld.com


Euro-Toques

Euro-Toques

Yolande Vesters

 Euro-Toques Nederland is inmiddels gegroeid tot Nederlands grootste restaurantorganisatie met ruim 200 aangesloten restaurants, horeca opleidingen en Amices die voldoen aan onze Code van Eer. Euro-Toques International is reeds in 1986 opgericht door Paul Bocuse*** en Baron Romeijer*** en nog steeds is onze boodschap actueler dan ooit! Bij onze leden mag de gast gezonde, ambachtelijk bereide voeding van natuurzuivere ingrediënten uit de streek en met de seizoenen verwachten . De (H)eerlijke keuken van onze leden is voor de consument een waarborg voor kwaliteit. 

info@euro-toques.nl
0622 278363
Green Leisure Group

Green Leisure Group

Green Leisure Group

Green Leisure Group is dé netwerk coöperatie voor praktische verduurzaming van o.a. toeristische- en horecabedrijven, culturele instellingen, evenementen en sportverenigingen.

Het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen op Gastvrij Rotterdam is een samenwerking tussen Gastvrij Rotterdam en Green Leisure Group.


HotelloTOP

HotelloTOP

HotelloTOP is dé netwerkorganisatie voor afgestudeerden van de hoge internationale hotelscholen. HotelloTOP zet zich in om een platform te bieden waar, op informele wijze, gedachten uitgewisseld kunnen worden en waarbij onderling zaken doen voorop staat.


Gastronomisch Gilde

Gastronomisch Gilde

Sinds januari 2016 zijn het Koksgilde en het Gilde van Nederlandse Meesterkoks samen verder gegaan als Gastronomisch Gilde. Eén vereniging met als doel (aankomende) vakmensen in eten, drinken en gastvrijheid te verenigen, hun belangen te behartigen en te laten presteren in hun vak. Het Gastronomisch Gilde heeft een groot netwerk met verschillende gastronomische platforms, met grote slagkracht en "aanzien" in de gastronomie. 


Proveg

Proveg

ProVeg is de eerste internationaal actieve organisatie die zich exclusief inzet voor plantaardige voeding. ProVeg werkt wereldwijd aan de vermindering van de consumptie van dierlijke producten, met als missie om die in 2040 te halveren. ProVeg werkt met overheden, private bedrijven, publieke instituties, medische professionals en beschikt over een achterban van honderdduizenden consumenten wereldwijd.


SVH

SVH

Ricardo Eshuis

"Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) heeft als kerndoel het vergroten van de vakbekwaamheid in de horeca. Samen met partners uit het horecaonderwijs en bedrijfsleven ontwikkelt SVH (digitale) leermiddelen voor (mbo-)onderwijs, opleiders en ondernemers. SVH waarborgt kennis door het afnemen van examens en geeft inzicht in het opleidingsaanbod voor de horeca. SVH is het grootste kenniscentrum voor de horeca en waarborgt de SVH Meestertitels."


Wijnvrouw van het Jaar

Wijnvrouw van het Jaar

De laatste jaren zien we steeds meer krachtige, energieke en gedreven vrouwen die zich op een bijzondere manier inzetten in de wijnwereld. Zij is iemand die met haar werk, passie, kennis of creaties de wijnwereld nog mooier maakt. Volgens initiatiefnemers Barbara Verbeek en Clarissa Slingerland (MissPublicity) zijn de vrouwen in de Nederlandse wijnbranche uniek. Deze vrouwen werken hard, inspireren, zijn creatief, kleurrijk en veelal een stimulans voor andere vrouwen. Het is de hoogste tijd om deze wijnvrouwen in de schijnwerpers te zetten. Kernwaarden voor de award zijn onder andere toegankelijkheid, verbinding, professionaliteit, kennis en ambitie.


Gastronomixs

Gastronomixs

Gastronomixs is de inspirerende receptendatabase voor professionele chefs. Met meer dan 5.600 geteste recepten in de vorm van bouwstenen, vind je gegarandeerd bereidingen die jouw kookstijl verrijken. Pas gerechten aan, stel nieuwe gerechten samen, maak varianten op recepten, creëer met de seizoenen en bespaar tijd én geld!


Koninklijke Horeca Nederland

Koninklijke Horeca Nederland

Koninklijke Horeca Nederland , opgericht in 1883, is hét hart van de horecabranche. Als oudste en grootste branchevereniging vertegenwoordigen we ruim 18.000 horecabedrijven en brengen we horecaondernemers al meer dan 135 jaar samen. Met ons sterke netwerk van horecaondernemers, leveranciers, beleidsmakers en onderwijsinstellingen zetten we ons in voor een bruisende toekomst voor de horeca. Gastvrij Rotterdam biedt alle bezoekers de gelegenheid om te verbinden, te leren en te inspireren. We wensen iedereen dan ook een hele mooie beursweek toe.


Bocuse d’Or Nederland

Bocuse d’Or Nederland

De stichting Bocuse d’Or Nederland is opgericht om Nederlandse deelname aan de prestigieuze internationale Bocuse d’Or wedstrijden mogelijk te maken. Het doel van Bocuse d’Or Nederland is het bevorderen van de gastronomie in Nederland en een bijdrage te leveren aan een positief imago, door het enthousiast maken van jongeren voor het beroep van kok en door het bevorderen van het gebruik van kwalitatief hoogstaande producten.