Branchepartners
Naast de Founding Partners mag Gastvrij Rotterdam rekenen op de steun van diverse branchepartners. Onderstaande brancheorganisaties zullen hun leden actief uitnodigen voor een bezoek aan de beurs.
Association of Food & Beverage Management
Aukje van Dongen
"Association of Food & Beverage Management organiseert kwalitatief hoogwaardige en inspirerende netwerkevents voor Food & Beverage leidinggevenden. Bij de AF&BM zorgen we voor een perfecte balans tussen verbinden, informeren, inspireren, netwerken en relaxen. De sfeer is ongedwongen en laagdrempelig en de leden zijn zeer actief betrokken bij het netwerk én bij elkaar. Kortom; het leukste F&B netwerk van Nederland."
Bocuse d’Or Nederland
De stichting Bocuse d’Or Nederland is opgericht om Nederlandse deelname aan de prestigieuze internationale Bocuse d’Or wedstrijden mogelijk te maken. Het doel van Bocuse d’Or Nederland is het bevorderen van de gastronomie in Nederland en een bijdrage te leveren aan een positief imago, door het enthousiast maken van jongeren voor het beroep van kok en door het bevorderen van het gebruik van kwalitatief hoogstaande producten.
Culiquiz
Tjitze van der Dam
CuliQuiz is een educatief kennis platform voor de (jonge) professionals die culinaire kennis test en verbetert door middel van gamification in online of offline tools. Gebruikers kunnen dagelijks quizzes en microgames spelen in diverse categorieën, zoals warenkennis, drankenkennis, wereldkeukens en technieken. CuliQuiz is samen met Gastvrij Rotterdam een ambassadeur voor het culnaire vakmanschap.
Euro-Toques
Yolande Vesters
Euro-Toques Nederland is inmiddels gegroeid tot Nederlands grootste restaurantorganisatie met ruim 200 aangesloten restaurants, horeca opleidingen en Amices die voldoen aan onze Code van Eer. Euro-Toques International is reeds in 1986 opgericht door Paul Bocuse*** en Baron Romeijer*** en nog steeds is onze boodschap actueler dan ooit! Bij onze leden mag de gast gezonde, ambachtelijk bereide voeding van natuurzuivere ingrediënten uit de streek en met de seizoenen verwachten . De (H)eerlijke keuken van onze leden is voor de consument een waarborg voor kwaliteit.
[email protected]0622 278363
Gastronomisch Gilde
Sinds januari 2016 zijn het Koksgilde en het Gilde van Nederlandse Meesterkoks samen verder gegaan als Gastronomisch Gilde. Eén vereniging met als doel (aankomende) vakmensen in eten, drinken en gastvrijheid te verenigen, hun belangen te behartigen en te laten presteren in hun vak. Het Gastronomisch Gilde heeft een groot netwerk met verschillende gastronomische platforms, met grote slagkracht en "aanzien" in de gastronomie.
Gastronomixs
Gastronomixs is de inspirerende receptendatabase voor professionele chefs. Met meer dan 5.600 geteste recepten in de vorm van bouwstenen, vind je gegarandeerd bereidingen die jouw kookstijl verrijken. Pas gerechten aan, stel nieuwe gerechten samen, maak varianten op recepten, creëer met de seizoenen en bespaar tijd én geld!
Gault&Millau
Gault&Millau
Gault&Millau is dé restaurantgids voor de Nederlandse gastronomie. Via de gratis te downloaden app of website zijn meer dan 850 gastronomische adressen in Nederland te raadplegen en gidsen wij u graag naar het adres van u wensen. De gidslancering vindt jaarlijks plaats aan het begin van het jaar en tijdens ons 100Chefs by Gault&Millau event in oktober kunt u van een groot aantal restaurants komen proeven. Op Gastvrij Rotterdam presenteren wij gedurende de beursdagen verschillende chefs uit Rotterdam en omgeving bij de Gault&Millau Chefs Jam sessies.
We're Smart Green Guide
Frank Fol
DNA: We’re Smart® World - We’re Smart® Green Guide
Are you looking for a restaurant where fruit and vegetables are the main event? If so, We’re Smart® Green Guide is just what you need. We’re Smart® World aims to bring together people and organisations that share a healthy, ecological and sustainable attitude, be it in the food sector or elsewhere. The goal is to learn from one another ("We’re”) and to support one another in the quest to help our communities develop more intelligent solutions ("Smart”) for our bodies, for nature and for the planet ("World”). Ranking: from 1 to 5 radishes, or NEW a symbolic Radish leaf. Guidance & Solutions for a healthy & better world.
Serving the Future of Food. www.weresmartworld.com
Green Leisure Group
Green Leisure Group
Green Leisure Group is dé netwerk coöperatie voor praktische verduurzaming van o.a. toeristische- en horecabedrijven, culturele instellingen, evenementen en sportverenigingen.
Het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen op Gastvrij Rotterdam is een samenwerking tussen Gastvrij Rotterdam en Green Leisure Group.
HotelloTOP
HotelloTOP is dé netwerkorganisatie voor afgestudeerden van de hoge internationale hotelscholen. HotelloTOP zet zich in om een platform te bieden waar, op informele wijze, gedachten uitgewisseld kunnen worden en waarbij onderling zaken doen voorop staat.
Koninklijke Horeca Nederland
Koninklijke Horeca Nederland , opgericht in 1883, is hét hart van de horecabranche. Als oudste en grootste branchevereniging vertegenwoordigen we ruim 18.000 horecabedrijven en brengen we horecaondernemers al meer dan 135 jaar samen. Met ons sterke netwerk van horecaondernemers, leveranciers, beleidsmakers en onderwijsinstellingen zetten we ons in voor een bruisende toekomst voor de horeca. Gastvrij Rotterdam biedt alle bezoekers de gelegenheid om te verbinden, te leren en te inspireren. We wensen iedereen dan ook een hele mooie beursweek toe.
Mergel Wit / Stadsbrouwerij Maastricht
Bastiaan Bronkhorst
Proef dé smaak van Maastricht! Mergel Wit is een uniek witbier met een vleugje mergel. Tijdens de ontwikkeling van dit bier hebben we ons bij Stadsbrouwerij Maastricht laten inspireren door Maastricht. Het resultaat is een verfijnd en karaktervol witbier dat de smaak én ziel van de stad perfect weet te vangen in een stijlvol blauw flesje.
Proveg
ProVeg is de eerste internationaal actieve organisatie die zich exclusief inzet voor plantaardige voeding. ProVeg werkt wereldwijd aan de vermindering van de consumptie van dierlijke producten, met als missie om die in 2040 te halveren. ProVeg werkt met overheden, private bedrijven, publieke instituties, medische professionals en beschikt over een achterban van honderdduizenden consumenten wereldwijd.
Springbay
WE ARE SPRINGBAY.
We are master bartenders and we love the art of cocktail making. We are passionate about making excellent cocktails and we are devoted to staging the perfect cocktail experience.
Springbay solves challenges in cocktail production and bartender management for the hospitality industry. Our smart cocktail fountain tap and high-quality ingredients offer a completely new way to serve great cocktails.
JOIN THE COCKTAIL REVOLUTION!
Staffable
Bob America
Met meer dan 20 jaar ervaring is Staffable dé specialist op het gebied van Payroll en HR services in de hospitality branche. Je kunt erop vertrouwen dat wij alles tot in de puntjes regelen op het gebied van personeelsadministratie, zodat jij je kunt richten op jouw passie: jouw bedrijf.
SVH
Ricardo Eshuis
"Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) heeft als kerndoel het vergroten van de vakbekwaamheid in de horeca. Samen met partners uit het horecaonderwijs en bedrijfsleven ontwikkelt SVH (digitale) leermiddelen voor (mbo-)onderwijs, opleiders en ondernemers. SVH waarborgt kennis door het afnemen van examens en geeft inzicht in het opleidingsaanbod voor de horeca. SVH is het grootste kenniscentrum voor de horeca en waarborgt de SVH Meestertitels."
Wijnvrouw van het Jaar
De laatste jaren zien we steeds meer krachtige, energieke en gedreven vrouwen die zich op een bijzondere manier inzetten in de wijnwereld. Zij is iemand die met haar werk, passie, kennis of creaties de wijnwereld nog mooier maakt. Volgens initiatiefnemers Barbara Verbeek en Clarissa Slingerland (MissPublicity) zijn de vrouwen in de Nederlandse wijnbranche uniek. Deze vrouwen werken hard, inspireren, zijn creatief, kleurrijk en veelal een stimulans voor andere vrouwen. Het is de hoogste tijd om deze wijnvrouwen in de schijnwerpers te zetten. Kernwaarden voor de award zijn onder andere toegankelijkheid, verbinding, professionaliteit, kennis en ambitie.