Menumenu

Branchepartners

Association of Food & Beverage Management

Association of Food & Beverage Management

Association of Food & Beverage Management organiseert kwalitatief hoogwaardige netwerkbijeenkomsten door F&B eindverantwoordelijken voor F&B eindverantwoordelijken.


Barsupport

Barsupport

Homemade cocktails voor horeca, festivals en evenementen: dat is onze expertise in een notendop. Uitgewerkt tot een dienstverlening waarin we onszelf telkens weer proberen te overtreffen qua originaliteit, consistentie en versheid.

Barsupport is sinds 2002 actief als full-service barcateraar en gespecialiseerd in cocktails voor diverse drankmerken, bedrijfsfeesten, publieke evenementen, festivals en privé gelegenheden. Elke project is uniek en juist dan is het fijn dat we veel hebben gezien en gedaan. We houden van ons vak en blijven daardoor trendsettend.


Gault&Millau

Gault&Millau

Gault&Millau

Gault&Millau Nederland is de toonaangevende restaurantgids binnen de culinaire sector in Nederland. 


HotelloTOP

HotelloTOP

HotelloTOP is dé netwerkorganisatie voor afgestudeerden van de hoge internationale hotelscholen. HotelloTOP zet zich in om een platform te bieden waar, op informele wijze, gedachten uitgewisseld kunnen worden en waarbij onderling zaken doen voorop staat.


Koninklijke Horeca Nederland

Koninklijke Horeca Nederland

Koninklijke Horeca Nederland is de belangenbehartiger van 20.000 ondernemers in de horecabranche. In een continu proces realiseert de organisatie alle mogelijke activiteiten om een zo gunstig mogelijk ondernemersklimaat te creëren.


Proveg

Proveg

ProVeg is de eerste internationaal actieve organisatie die zich exclusief inzet voor plantaardige voeding. ProVeg werkt wereldwijd aan de vermindering van de consumptie van dierlijke producten, met als missie om die in 2040 te halveren. ProVeg werkt met overheden, private bedrijven, publieke instituties, medische professionals en beschikt over een achterban van honderdduizenden consumenten wereldwijd.


De Buik van Rotterdam

De Buik van Rotterdam

De Buik van Rotterdam is een onafhankelijk, journalistiek platform dat is gewijd aan de bloeiende foodcultuur in onze stad. We brengen alles in kaart wat Rotterdam op dit terrein aan lekkers en bijzonders te bieden heeft. Met uiteraard dus veel aandacht voor (nieuwe) restaurants, lunchcafés, eethuisjes en clubs. Voor gespecialiseerde winkels, bijzondere producenten en leveranciers. Voor Rotterdamse thuiskoks. En voor de talrijke festivals, workshops, markten en andere initiatieven die Rotterdam culinair op de kaart zetten.


SVH

SVH

SVH zet zich in voor voldoende en vakbekwame medewerkers.  Daarnaast is SVH de specialist als het gaat om arbeidsmarktvraagstukken, scholing en HR in de horeca. Voor werkenden in de horeca is SVH het toonaangevende instituut voor opleidings- en loopbaanadvies, leermiddelen en examens.


Green Leisure

Green Leisure

Green Leisure

Green Leisure streeft naar een duurzame gastvrijheidsector. Om dit te bereiken hanteren we verschillende instrumenten en activiteiten om onze doelen te realiseren. Organisaties van binnenuit verduurzamen, in praktische en realistische stappen, dat is ons specialisme.

Het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen op Gastvrij Rotterdam is een samenwerking tussen Gastvrij Rotterdam en Green Leisure (Group).


Euro-Toques

Euro-Toques

In Euro-Toques zijn 125 Nederlandse restaurants verenigd die zich inzetten voor het behoud van het culinair erfgoed. Zij kiezen ervoor te werken volgens ambachtelijke bereidingswijzen en gebruiken in hun keukens alleen goede, natuurlijke producten. Euro-Toques voert geen gevecht tegen de bestaande voedselindustrie, maar wil dat koks op een verantwoordelijke manier met de tijd meegaan.


Bocuse d’Or Nederland

Bocuse d’Or Nederland

De stichting Bocuse d’Or Nederland is opgericht om Nederlandse deelname aan de prestigieuze internationale Bocuse d’Or wedstrijden mogelijk te maken. Het doel van Bocuse d’Or Nederland is het bevorderen van de gastronomie in Nederland en een bijdrage te leveren aan een positief imago, door het enthousiast maken van jongeren voor het beroep van kok en door het bevorderen van het gebruik van kwalitatief hoogstaande producten.


Gastronomisch Gilde

Gastronomisch Gilde

Sinds januari 2016 zijn het Koksgilde en het Gilde van Nederlandse Meesterkoks samen verder gegaan als Gastronomisch Gilde. Eén vereniging met als doel (aankomende) vakmensen in eten, drinken en gastvrijheid te verenigen, hun belangen te behartigen en te laten presteren in hun vak. Het Gastronomisch Gilde heeft een groot netwerk met verschillende gastronomische platforms, met grote slagkracht en "aanzien" in de gastronomie. 


Gastronomixs

Gastronomixs

Gastronomixs is de online ideeëngenerator voor koks! Hier kun je razendsnel nieuwe gerechten creëren of bestaande gerechten aanpassen, omdat de recepten in bouwstenen aangeboden worden. Op Gastronomixs vind je duizenden bereidingen, van basisrecepten tot meer ingewikkelde recepten. Je kunt componenten opslaan en samenvoegen in collecties.


Wijnvrouw van het Jaar

Wijnvrouw van het Jaar

De laatste jaren zien we steeds meer krachtige, energieke en gedreven vrouwen die zich op een bijzondere manier inzetten in de wijnwereld. Zij is iemand die met haar werk, passie, kennis of creaties de wijnwereld nog mooier maakt. Volgens initiatiefnemers Barbara Verbeek en Clarissa Slingerland (MissPublicity) zijn de vrouwen in de Nederlandse wijnbranche uniek. Deze vrouwen werken hard, inspireren, zijn creatief, kleurrijk en veelal een stimulans voor andere vrouwen. Het is de hoogste tijd om deze wijnvrouwen in de schijnwerpers te zetten. Kernwaarden voor de award zijn onder andere toegankelijkheid, verbinding, professionaliteit, kennis en ambitie.