Menumenu

Laat u verrassen door nieuwe leveranciers uit Nederland en België op Gastvrij Rotterdam!

Horecaprofessionals uit het midden- en hoogsegment ontmoeten elkaar op Gastvrij Rotterdam van 23 tot en met 25 september 2024 in Rotterdam Ahoy. Tijdens uw bezoek ontdekt u ruim 500 hoogstaande leveranciers uit Nederland en België die u de nieuwste trends en innovaties presenteren. Zo brengt u uw gastvrijheid naar een hoger niveau dit najaar!

In drie dagen tijd ervaart u hier onder één dak de perfecte gelegenheid om te netwerken, waardevolle connecties te leggen en uw culinaire expertises te verrijken in een sfeervolle ambiance. Of u nu eigenaar, manager, ondernemer, bartender, barista, chef of sommelier bent, deze uitgelezen kans om uw zaak te laten floreren wilt u niet missen.

REGISTREER NU VOOR EEN TOEGANGSBEWIJS

 

Frank Fol over de horecavakbeurs en de nieuwe Green Chef’s Hat finale

Topchef Frank Fol, voormalig eigenaar van Michelin sterrenrestaurant Sire Pynnock, is juryvoorzitter bij de Green Chef’s Hat, de nieuwe kookwedstrijd waarbij honderd procent plantaardig gekookt dient te worden. Hij spreekt vol lof over de wedstrijd en het bezoeken van de beursvloer van Gastvrij Rotterdam!


 

Deze deelnemers treft u op de beursvloer

Benieuwd welke food en non-food leveranciers u kunt bezoeken op de beursvloer van Gastvrij Rotterdam? Neem alvast een kijkje op de voorlopige deelnemerslijst. Ook een aantal Belgische leveranciers zullen aanwezig zijn op de horecavakbeurs om hun product of dienst te presenteren!

BEKIJK DE DEELNEMERSLIJST
 

 

Bruisend programma drie dagen lang op de horecavakbeurs

Als toonaangevend gastronomisch platform voor het midden- en hoogsegment presenteert Gastvrij Rotterdam in september een bruisend programma voor de horecaprofessional. Denk wedstrijden zoals de Bocuse D’Or Nederlandse finale, masterclasses, workshops, demonstraties, proeverijen met topchefs en Masters of Wine; u ontdekt het allemaal op horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam.
 

KLIK HIER OM TE REGISTREREN