Menumenu

Wine & Fine Food barst uit zijn voegen van kwaliteit

18 Augustus 2022

In de Wine & Fine Food special staan er diverse wijnimporteurs, leveranciers van exclusieve producten als glaswerk en theedoeken, maar ook brood, bourgondische patés en hammen.

In het Wijntheater van wijnjournaliste Barbara Verbeek en oesterman Barend Havenaar kunt u ieder uur aanschuiven (zonder aanmelding vooraf) voor een educatieve culinaire show van 30 minuten. Denk daarbij aan wijnproeverijen met onderwerpen als Zuid-Afrika, of doe mee met een glasproeverij van Royal Leerdam. Of misschien wordt u blij van de duopresentatie van Vinites: Barbara’s proeven Barbera’s. 

Wilt u zien hoe u heel snel een oester opent? Kom dan maandag om 16:00 uur naar het NK Oestersteken 2022! Nieuwsgierig wie de Wijnvrouw van het jaar 2022 wordt? De grote finale is dinsdag om 16:00 uur. Of wit u zien hoe u een fles Champagne moet sabreren? Dan is woensdag 21 september de dag voor u met het eerste NK Sabreren!

Verder zullen er op de beursvloer allerlei grote namen uit de wijnwereld aanwezig zijn. Denk aan de wijnwinkels van Cordier, Verbunt-Verlinden, Walraven Sax, Fourcroy, VinVin Wines, Les Genereux, en nog veel andere toonaangevende en specialistische wijnimporteurs! Check hier de hele deelnemerslijst. ​En dit alles is slechts een greep uit de brede en gevarieerde groep deelnemers... Kortom; Wine & Fine Food barst uit zijn voegen van kwaliteit!Terug naar overzicht
Wine & Fine Food barst uit zijn voegen van kwaliteit