Menumenu

Voorrondes 'Bierspecialist in de horeca 2021’ weer op Gastvrij Rotterdam

15 Juli 2021

Wie zet bier letterlijk en figuurlijk op de kaart in de horeca en biedt gasten een optimale bierbeleving? - dat is waar de jury van de felbegeerde Entree Award 'Bierspecialist in de horeca 2021’ kritisch naar kijkt. Samen met Het Kenniscentrum voor Bier (KCVB) heeft Entree Magazine deze award in 2019 voor het eerst uitgereikt op dé horecabeurs van Rotterdam. 

 

Richard Moerkerk ging er in 2019 vandoor met de felbegeerde titel, hij had volgens de jury de bierbeleving in de horeca op een hoger niveau gebracht. De Bierspecialist van 2019 zal dit jaar ook als gastjurylid optreden. Naast hem bestaat de verdere jury ook uit een team van bierexperts: Arvid Bergström (Proef Bier, biersommelier, auteur), Hans Glandorf (coryfee bierhoreca, op persoonlijke titel), Puck Kerkhoven (foodjournalist, redacteur Entree, auteur Bier & Food), Bart van Kleef (CRAFT), Fiona de Lange (biersommelier, cicerone, zytholoog, auteur, Henri Reuchlin (biersommelier, cicerone, coördinator StiBON), Fedor Vogel (Bier! Magazine)Lucie Wigboldus (directeur Nederlandse Brouwers) en Pepijn van der Waa (BierTalent, Brewtaste, Nederlands Kampioen biersommelier).

 

Tijdens de wedstrijd zullen kandidaten tappen, schenken en serveren. Ze zullen bieradvies geven aan gasten, schriftelijke kennistesten afleggen en blindproeven.Terug naar overzicht
Voorrondes 'Bierspecialist in de horeca 2021’ weer op Gastvrij Rotterdam