Menumenu

Videoboodschap We’ll meet again!

28 Januari 2021

We’ll meet again….! 

 

Net als ieder normaal denkend mens is ook het beursteam van Gastvrij Rotterdam geschokt door alle rellen, vernielingen en plunderingen de afgelopen dagen. Het is in en in triest dat veel ondernemers, die het al zo zwaar te verduren hebben door alle gevolgen van het coronavirus, ook dit nog moeten meemaken.

 

De ultieme wens om zo snel mogelijk terug te kunnen naar het oude normaal wordt hierdoor alleen maar versterkt. We missen het persoonlijke contact met elkaar, we missen de positieve flow van kansen en mogelijkheden en we missen de gezelligheid van de horeca als huiskamer van de samenleving.

 

Er komt ergens dit jaar een moment dat we de controle stukje bij beetje terugkrijgen en dat we elkaar weer kunnen gaan ontmoeten. We realiseren ons als geen ander dat horecaondernemers en ook leveranciers aan de horeca nu niet bezig zijn met een vakbeurs in het najaar; daarom zullen wij op de achtergrond alle voorbereidingen treffen om Gastvrij Rotterdam 2021 weer als bruisend platform en inspirerende ontmoetingsplek voor horecaprofessionals te organiseren. Voor nu wensen we alle horecaondernemers en hun teams, onze partners & exposanten en alle leveranciers aan de horeca heel veel sterkte en uithoudingsvermogen toe om door deze bijzonder taaie periode heen te komen. Graag verwijs ik u ook naar de videoboodschap in dit bericht.

 

Namens het beursteam van Gastvrij Rotterdam,

 

Robert Melaard

 

Bekijk hier de videoboodschap.Terug naar overzicht
Videoboodschap We’ll meet again!