Menumenu

Verlenging samenwerking Green Leisure Group en Euro-Toques Nederland

07 April 2022

Zowel de Green Leisure Group als Euro-Toques Nederland zijn gewaardeerde partners van Gastvrij Rotterdam. Recent werden de samenwerkingsovereenkomst met beide partijen weer verlengd.

 

De Green Leisure Groep organiseert en programmeert al vanaf de eerste editie van Gastvrij Rotterdam in 2013 het duurzaamheidspaviljoen "Dit Smaakt naar Meer! op de beursvloer. Ieder jaar weer een bruisende hotspot voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzaam ondernemen in de horeca en leisuresector.

 

Op de foto: Marco Ouwerkerk van de Green Leisure Group en Robert Melaard van Gastvrij Rotterdam

 

Il Gattopardo, een mooie nieuwe aanwinst voor het Rotterdamse gastronomische aanbod, was het decor voor de ondertekening van de driejarige verlenging van de samenwerking met Euro-Toques Nederland (ETN). ETN heeft samenwerking getekend met Gastvrij Rotterdam.

Robert Melaard: "We zijn erg blij met de langdurige samenwerkingen met onze partners. Ieder jaar weer evalueren we deze en streven ernaar om het jaar nog meer synergie met elkaar te creëren. Gastvrij Rotterdam is in relatief korte tijd uitgegroeid tot een belangrijk jaarlijks platform voor het midden en hoogsegment horeca, waar zowel leveranciers van food en non food producten als ook branchepartners en mediapartners zich jaarlijks presenteren. Niet alleen de beursvloer maar ook het programma vult zich in hoog tempo. Je merkt dat iedereen enorm veel behoefte heeft om elkaar weer echt te ontmoeten op LIVE events”.

 

Het afgelopen jaar heeft duurzaamheid in de horeca een enorme vlucht genomen. Steekt u of uw favoriete horecalocatie er qua duurzaamheid bovenuit? Als hotel, restaurant of strandpaviljoen uit Nederland en België kunt u zich nu tot en met 30 april aanmelden, of uw favoriete locatie nomineren! Met 7 verschillende awards die op Gastvrij Rotterdam worden uitgereikt, waaronder de nieuwe Frisse Vis Award, inspireren we de sector om duurzaam te ondernemen.

 

Meld je nu aan voor de Gaia Green Awards via www.gaiagreenawards.nl

 

Klik hier voor meer informatie over de Gaia Green Awards. 

 

 Terug naar overzicht
Verlenging samenwerking Green Leisure Group en Euro-Toques Nederland