Menumenu

Ventilatiesysteem Rotterdam Ahoy state of the art

14 September 2021

In lijn met de voorschriften vanuit de overheid wordt er alles aan gedaan om exposanten en bezoekers op een veilige en verantwoorde manier in Rotterdam Ahoy en op de beursvloer te ontvangen. Bij de entree van Ahoy zal aan exposanten en bezoekers gevraagd worden om de QR-code in de CoronaCheck-app te laten zien, waaruit blijkt dat men volledig gevaccineerd is, kort geleden hersteld is van corona of een recente negatieve testuitslag via Testen voor Toegang heeft. Bezoekers en exposanten wordt daarbij tevens naar een geldig ID gevraagd.

 

Daarnaast heeft Rotterdam Ahoy in 2020 onderzoek laten doen naar de ventilatie binnen haar accommodatie. Dit onderzoek is uitgevoerd door o.a. Prof.ir. P.G.

Luscuere van de Technische Universiteit Delft, samen met BBA Binnenmilieu in afstemming met het onderzoek dat is uitgevoerd door Mojo Concerts en de Ziggo Dome/AFAS Live. Duidelijk is geworden dat de ventilatiesystemen 'state of the art’ zijn en voldoen aan alle geldende regelgeving. Bovendien zijn de systemen in staat om op eenvoudige wijze 100% buitenlucht binnen te brengen.

 

Lees meerTerug naar overzicht
Ventilatiesysteem Rotterdam Ahoy state of the art