Menumenu

Uitnodiging Deelnemers- en Informatiebijeenkomst 2023 op 27 juni in Rotterdam Ahoy

31 Mei 2023

Uitnodiging Deelnemers- en Informatiebijeenkomst 2023 op 27 juni in Rotterdam Ahoy

Graag nodigen wij exposanten en geïnteresseerden voor deelname uit voor de Deelnemers- & Informatiebijeenkomst van Gastvrij Rotterdam 2023 op 27 juni aanstaande. Het doel van deze bijeenkomst is om bedrijven die zich al hebben ingeschreven te informeren over wat zij allemaal kunnen verwachten tijdens de beursdagen.

Daarnaast zijn ook bedrijven die zich nog aan het oriënteren zijn op deelname van harte welkom. Zo kunnen wij hen informeren over de verschillende deelname mogelijkheden en vertellen wat zij kunnen verwachten wanneer ze besluiten om ook deel te nemen.

De 10e editie van Gastvrij Rotterdam zal in september waarschijnlijk de grootste editie tot nu toe worden met 450 tot 500 deelnemende bedrijven en naar verwachting ruim 17.000 vakbezoekers!

Programma op hoofdlijn:
•    14:00 - 14:30 Ontvangst in Rotterdam Ahoy met koffie & thee
•    14:30 - 15:00 Update voorbereidingen Gastvrij Rotterdam 2023 door Robert Melaard - Managing Director Gastvrij Rotterdam
•    15:00 - 15:15 Update vanuit Rotterdam Ahoy m.b.t. de bouw van het hotel en andere ontwikkelingen op het terrein door Nadèche Kuster, Sales Manager bij Rotterdam Ahoy.
•    15:15 - 16:00 "Meer rendement uit je beursdeelname” door een betere stand performance, lead generatie én opvolging door Maarten Wessels van Wessels Trainingen.
•    16:00 - 17:30 Borrel om samen te proosten op een mooie aanstaande editie
​​​​​​
Meld u nu aan
U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar info@gastvrij-rotterdam.nl waarin u kunt aangeven van welk bedrijf u bent en met wie u naar de bijeenkomst wilt komen. U kunt met meerdere personen aanwezig zijn en aan de deelname van deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

 

Overweegt u deel te nemen?

Overweegt u nog deel te nemen, dan adviseren wij u snel uw interesse aan ons kenbaar te maken en eventueel een vrijblijvende optie op standruimte te nemen voordat dit niet meer mogelijk is op een door u gewenste locatie. U kunt naar hetzelfde emailadres info@gastvrij-rotterdam.nl een informatie aanvraag sturen, dan nemen we snel contact met u op. 
We kijken er naar uit u op 27 juni in Rotterdam Ahoy te mogen ontvangen en zien uw aanmelding voor de Deelnemers- & Informatiebijeenkomst graag tegemoet!
 

 Terug naar overzicht
Ahoy