Menumenu

Tickets nu beschikbaar voor de Officiële Afterparty!

30 Augustus 2023

Op maandag 18 september hosten we samen met Hell’s Kitchen, VINVIN Wines en Heerlijk.nl de Officiële Festive Afterparty van Gastvrij Rotterdam bij de nieuwe hotspot aan de Coolsingel in Rotterdam: Grace! Als exposant of bezoeker kun je bij dit diner en/of afterparty aanwezig zijn! Hieronder lees je meer over de verschillende beschikbare tickets. 

De inloop voor de het Festive Dinner is vanaf 18:00 en om 19:00 gaan we aan tafel. Daarna barst vanaf 21:00 de feestavond los tot 00:00 met een DJ en live entertainment. Tickets voor het diner (incl. drank tot 21:00) koop je al voor €125,- p.p. Tickets voor alleen de afterparty (entrance only) koop je voor €17,- p.p.

Let op! Er zijn beperkte plekken beschikbaar dus wacht niet te lang met het reserveren van jouw tafel. Reserveren doe je via onderstaande button:

BOEK HIER JE FESTIVE DINNER TICKET

 

Heb je al dinerplannen maar wel zin in een afterparty? Je kunt ook losse tickets bestellen voor entree tot het feest (€17,- p.p. excl. drank) en bent dan van harte welkom van 21:00 tot 00:00 om mee te dansen en proosten.  

BOEK HIER JOUW AFTERPARTY TICKETTerug naar overzicht
Tickets nu beschikbaar voor de Officiële Afterparty!