Menumenu

Optimale wayfinding op de beursvloer: wederom samenwerking met QIOX

18 Augustus 2022

Om bezoekers weer zo goed mogelijk door de beurshallen te navigeren naar de deelnemers en paviljoens, is Gastvrij Rotterdam weer de samenwerking met QIOX aangegaan. "We kunnen niet wachten tot de deuren van een spraakmakende horecabeurs zoals Gastvrij Rotterdam weer opengaan. We werken graag in de bruisende wereld van de horeca en zijn aanwezig op de beursvloer met de kiosk collectie. QIOX heeft zelfs een heuse beurslancering met hun unieke 15.6 BUDDY Jr. zelfservice kiosk!”

Mogelijkheid tot promotie op prominente zichtlocaties
Deelnemers van Gastvrij Rotterdam kunnen nu extra brand exposure afnemen op de wayfinder kiosken(zuilen) van QIOX, The Selfservice Company, voor een interessant tarief. Zij profiteren van deze aantrekkelijke beurspromotie op 10 prominente zichtlocaties, tijdens alle drie de de beursdagen 19 t/m 21 september 2022. De wayfinder software wordt wederom verzorgd door hun channelpartner QX-Software, Website & App Development software. Voor advertenties kunt u contact opnemen met het team van Gastvrij Rotterdam.

Tijdens Gastvrij Rotterdam staan verschillende wayfinding zuilen verspreid over de beursvloer. Daarmee kunnen bezoekers o.a. op de schermen navigeren in de interactieve plattegrond en het uitgebreide programma bekijken. Zo maken we het beursbezoek voor bezoekers kwalitatiever en eenvoudiger en laten we ze daarmee zo optimaal mogelijk Gastvrij Rotterdam ervaren.

QIOX, The Selfservice Company is een toonaangevende Nederlandse ontwikkelaar en fabrikant van slimme zelfservice zuilen. Deze innovatieve zelfservice zuilen maken het leven voor ondernemers en gasten in de hospitality sector makkelijker en gebruiksvriendelijker! Terug naar overzicht
Optimale wayfinding op de beursvloer: wederom samenwerking met QIOX