Menumenu

Ontdek de nieuwste toevoeging aan Gastvrij Rotterdam: Glutenvrij Markt

29 Augustus 2023

Gastvrij Rotterdam, dé vakbeurs met de nieuwste ontwikkelingen in de horeca- en hospitality- industrie, staat op het punt om zijn 10e jubileum te vieren. Dit jaar introduceren we een spraakmakende toevoeging aan de beursvloer: de Glutenvrij Markt.

Opzoek naar specifieke glutenvrije producten? Met het oog op toewijding aan diverse voedingsbehoeften, zal dit paviljoen een nieuwe dimensie toevoegen aan de beurservaring. In een tijd waarin bewuste voeding en allergievriendelijke opties steeds belangrijker worden, biedt de Glutenvrij Markt de mogelijkheid om te oriënteren op deze producten. Het paviljoen bevat op dit moment vier interessante leveranciers die het ontdekken waard zijn. Hieronder lees je wie zij zijn.

Damhert is een pionier op het gebied van gezonde voedingsproducten. Hun aanwezigheid in de Glutenvrij Markt belooft bezoekers een kijkje te geven in een assortiment dat zowel smaak als voedingswaarde omarmt.

Daarnaast zal Riverside Natural Foods de bezoekers meenemen op een reis door hun inspirerende verhaal en diverse selectie van glutenvrije lekkernijen. Denk aan tussendoortjes zoals MADEGOOD mueslirepen of Good To Go snacks.

De inbreng van MeerGlutenvrij belooft een educatieve draai aan de Glutenvrij Markt, met advies en onderzoek speciaal ontworpen voor (horeca)bedrijven.

Last but not least, Corny Bakers. Als een gewaardeerde speler in Mexican Food, beloven zij kwalitatieve producten te showcasen aan de bezoekers van Gastvrij Rotterdam.

 

De Glutenvrij Markt is een plek om de mogelijkheden van Glutenvrije producten te ontdekken, proeven, maar ook om inzicht te vergaren. Mis deze kans niet om de grenzen van smaak en voeding te verleggen tijdens de 10e editie van Gastvrij Rotterdam!

 

Registreer je hier voor een toegangsbewijs zodat je de Glutenvrij Markt op de beursvloer kunt bezoeken:

 

REGEL HIER JE TOEGANGSBEWIJSTerug naar overzicht
Glutenvrij Markt Gastvrij Rotterdam