Menumenu

Livar Benoemt Twee Officiële Ambassadeurs op Gastvrij Rotterdam 2023

18 September 2023

Livar, toonaangevende producent van hoogwaardig scharrelvlees en tevens Founding Partner van Gastvrij Rotterdam, kondigt met trots de benoeming aan van twee nieuwe officiële ambassadeurs tijdens Gastvrij Rotterdam 2023. De benoeming van deze ambassadeurs markeert een belangrijke stap in de voortdurende inzet van Livar om kwaliteit en dierenwelzijn in de voedingsindustrie te bevorderen.

De twee ambassadeurs, René Brienen en Servais Tielman, worden geprezen om hun toewijding aan eerlijke voedselproductie en hun inzet voor het ondersteunen van lokale boeren. Als Livar-ambassadeurs zullen zij een cruciale rol spelen in het verspreiden van bewustzijn over hoogwaardig scharrelvlees en de inspanningen van Livar om de voedingswaarde en smaak te optimaliseren.

Brienen en Tielman zijn enthousiast over hun nieuwe rol en kijken ernaar uit om samen te werken met Livar om de missie van het bedrijf voort te zetten. Hun kennis en passie voor de Nederlandse gastronomie zullen ongetwijfeld bijdragen aan de groei en het succes van Livar.

Bezoekers zijn van harte welkom om de stand van Livar op Gastvrij Rotterdam te bezoeken en kennis te maken.

Over Livar

Livar is een vooraanstaande producent van hoogwaardig scharrelvlees met een sterke toewijding aan duurzaamheid en kwaliteit. Het bedrijf houdt varkens in samenwerking met lokale boeren om diervriendelijke en smaakvolle producten te leveren aan horeca en consumenten.

 Terug naar overzicht
Livar ambassadeurs