Menumenu

Innovatieve start-ups schitteren op de beursvloer van Gastvrij Rotterdam

05 September 2023

In de bruisende wereld van de horeca is innovatie de sleutel tot succes. Gastvrij Rotterdam begrijpt het belang van het ondersteunen van startende ondernemingen en biedt daarom een speciaal platform aan voor start-ups die willen schitteren in de industrie. De start-up stand is een ruimte waar creativiteit en ondernemerschap samenkomen.

Deze unieke gelegenheid stelt opkomende en innovatieve bedrijven in staat om hun producten en concepten te presenteren aan een breed publiek uit de horeca- en hospitality-industrie. Hier kunnen ondernemers niet alleen hun producten tonen, maar ook in gesprek gaan met gelijkgestemde professionals, potentiële investeerders en klanten. Hieronder belichten we alvast twee van de vele startende ondernemingen die medio september op de beursvloer te vinden zijn.

Ecosippers heeft als missie om de manier waarop we van onze drankjes genieten te veranderen door RiceStraws™ te introduceren, een baanbrekende oplossing voor het wereldwijde probleem van plastic rietjes. Ecosippers heeft composteerbare rietjes ontwikkeld die gemaakt zijn van rijst. Daarmee hebben ze een nieuw standaard gezet voor zowel papieren als plastic alternatieven.

Zwamcijsje®, een mooi voorbeeld van culinaire innovatie, brengt een heerlijke verassing voor degenen die zowel naar een smakelijk als duurzaam product verlangen. Dit veganistische bladerdeegbroodje, gevuld met lokaal geteelde oesterzwammen, prikkelt niet alleen de smaakpapillen, maar sluit ook aan bij milieuvriendelijke praktijken.

Hierboven hebben we al twee opmerkelijke start-ups belicht, maar dit is nog lang niet alles. Gastvrij Rotterdam heeft het genoegen om nog veel meer veelbelovende ondernemingen te verwelkomen, waaronder: 2Wine B.V., Boba Supply, Bricknic B.V., Eibaar, Icywave, Herbly B.V., Kumasi Drinks, Local Tea, Chateau Carpaccio, Il Capo Pinsa Pizza, Solange's African Cuisine, The Green Table, Tiemdo Personeelsplanning, Vanilla Point.

Het scala aan start-ups dat deelneemt aan de stand is indrukwekkend divers en belicht de breedte van innovatie in de branche. De opwindende start-up spots zijn over de gehele beursvloer verspreid, waardoor de bezoekers de kans krijgen om zich onder te dompelen in een zee van vernieuwende ideeën en baanbrekende producten. Dus, als je een start-up bent die klaar is om de spotlight te pakken, of als je nieuwsgierig bent naar de nieuwste producten/ontwikkelingen in de branche, zorg er dan voor dat je Gastvrij Rotterdam niet mist. Samen vieren we de kracht van innovatie in de wereld van gastvrijheid.

Registreer je hier voor een toegangsbewijs zodat je de start-up stands kan bezoeken op de beursvloer:

REGEL HIER JE TOEGANGSBEWIJS

 

Bent u geïnteresseerd in een start-up spot? Neem dan contact op met een van onze account managers!

KOM IN CONTACT VOOR EEN START-UP SPOT

 Terug naar overzicht
Start-Up Stand Gastvrij Rotterdam