Menumenu

Finalisten Gaia Green Awards 2024 bekend

09 Juli 2024

De 9 finalisten voor de Gaia Green Awards 2024 zijn bekend! Deze restaurants, hotels en strandpaviljoens zullen komende zomer bezocht worden door een mystery visitor, strijden om publieksstemmen én worden beoordeeld door een vakjury: 

Hotels 

Restaurants 

MICE-locaties 

 

Mystery Visits en Publieksstemmen

De finalisten worden komende zomer bezocht door een mystery visitor die de locatie gaat beoordelen op tal van duurzame aspecten. Ook gaan de finalisten in hun netwerk via social media op zoek naar zoveel mogelijk publiekstemmen. Deze worden gewogen meegenomen in het eindoordeel van de jury. Stemmen is vanaf nu mogelijk via de website van de Gaia Green Awards: Stempagina Gaia Green Awards 2024. Op basis van de ingevulde vragenlijst, de mystery visits en de publiekstemmen worden de winnaars gekozen. Op de tweede beursdag van Gastvrij Rotterdam, dinsdag 24 september, worden deze winnaars bekend gemaakt door de vakjury.

 

Naar de stempagina

 

Over de Gaia Green Awards

Dit jaar host Gastvrij Rotterdam alweer de negende editie van de Gaia Green Awards. Deze award wordt uitgereikt aan horecabedrijven uit België en Nederland die uitblinken op het gebied van duurzaam ondernemen. De Gaia Green Awards worden uitgereikt in de volgende categorieën: hotels, restaurants/strandpaviljoens en MICE-locaties (Meetings, Incentives, Conferences & Exhibitions). In de afgelopen jaren hebben tientallen bedrijven om de award gestreden en zijn er prachtige winnaars aangewezen.Terug naar overzicht
Finalisten Gaia Green Awards 2024 bekend