Menumenu

BIDFOOD VERLENGT FOUNDING PARTNERSHIP GASTVRIJ ROTTERDAM MET 5 JAAR

16 April 2021

Internationale horecagroothandel Bidfood heeft begin april de Founding Partner overeenkomst met Gastvrij Rotterdam verlengt voor de komende 5 edities. Bidfood is vanaf de ontwikkeling van deze toonaangevende horecavakbeurs voor het midden- en hoogsegment horeca als Founding Partner actief bij de beurs betrokken. Vanaf de eerste editie in 2012 presenteert de groothandel zich jaarlijks met ruim 30 leveranciers in een grote stand op de beursvloer.

 

Dick Slootweg, CEO Bidfood: "Wij zijn vanaf het begin als Founding Partner betrokken bij de beurs Gastvrij Rotterdam. Het is mooi om te zien hoe de beurs zich in de loop van de tijd heeft ontwikkeld tot een kwalitatief hoogwaardige beurs. Mede dat heeft ervoor gezorgd dat wij al 7 edities & 9 jaar trotse partner zijn van Gastvrij Rotterdam. Natuurlijk zijn we er ook trots op dat Bidfood de food leverancier voor Ahoy is geworden. Wij kijken er dan ook naar uit om onze samenwerking met Gastvrij Rotterdam de komende 5 jaar voort te zetten”.

 

Robert Melaard, Managing Director van de beurs, is ook enthousiast op de verlenging van deze strategische samenwerking: "Wij zijn blij met de jarenlange, constructieve samenwerking tussen Bidfood en Gastvrij Rotterdam. Dat dit commitment voor de komende 5 jaar door Bidfood juist nu gegeven wordt, in dit zwaarste jaar voor zowel de horeca als de evenementenbranche ooit, wordt uiteraard zeer gewaardeerd. De groeiende groep Founding Partners, Branche Partners, Media- en Programmapartners toont zich ieder jaar zeer betrokken en maakt het mogelijk dat Gastvrij Rotterdam zich elke editie verder kwalitatief ontwikkeld en groeit.

 

Gastvrij Rotterdam zal als eerste horecavakbeurs in Nederland na de coronacrisis plaatsvinden van 20 t/m 22 september in Rotterdam Ahoy. Terug naar overzicht
BIDFOOD VERLENGT FOUNDING PARTNERSHIP GASTVRIJ ROTTERDAM MET 5 JAAR