Menumenu

Winactie VIP tickets voor Vrienden van Amstel LIVE! op 25 jan. 2023

05 Januari 2023

Het team van Gastvrij Rotterdam wenst u een goed en gezond 2023 toe en hoopt dat u ook zakelijk gezien een succesvol jaar tegemoet kan zien! Graag proosten wij met u op het nieuwe jaar én blikken vooruit tijdens de Horecava van 9 t/m 12 januari! 

 

We nodigen u van harte uit om onze stand (8.402) te bezoeken in hal 8 en hebben een speciale actie lopen tijdens deze dagen die u niet wilt missen. Schrijf u vóór 13 januari 2023 in voor de 10e editie van Gastvrij Rotterdam en maak kans op 4 VIP tickets voor het uitverkochte Vrienden van Amstel LIVE! in Rotterdam Ahoy. De tickets zijn voor de show op 25 januari 2023.

Ook de vele bedrijven die zich de afgelopen weken en maanden hebben ingeschreven dingen mee naar deze prijs. Op 14 januari vindt de loting plaats en de prijswinnaar krijgt meteen bericht.

 

Bij inlevering van uw deelnameformulier op onze stand op de Horecava krijgt u tevens een doos luxe Royal Leerdam Wijnglazen ter waarde van €50,- cadeau. 

 

Bij een bezoek aan onze stand vertelt het team u graag meer over de deelname opties op de 10e editie van Gastvrij Rotterdam. Van tevoren zelf al even kijken? Klik hier voor meer informatie.
 Terug naar overzicht
Gastvrij Rotterdam Horecava Actie