Menumenu

The Beer Xperience

Na een succesvolle tweede editie in 2023 is The Beer Xperience, hosted by Have a Few en Hospitality Synergy Group, weer op Gastvrij Rotterdam te vinden! Onafhankelijke Nederlandse brouwerijen krijgen hier laagdrempelig de kans om zich te presenteren aan de kwalitatieve bezoekers van Gastvrij Rotterdam. De bieren van de beste Nederlandse craft brouwerijen staan hier centraal! De brouwers staan klaar om de bezoekers hun nieuwste en bekendste brouwsels te laten proeven. Bekende namen als De Texelse, Stadshaven Brouwerij, Two Chefs Brewing, Have a Few, Omer Vander Ghinste, Brouwerij Van Hounsebrouck, Brouwerij de Brabandere, Brouwerij het Anker, De Eeuwige Jeugd, Brouwerij Vanhonsebrouck en Stadsbrouwerij Maastricht hebben hun deelname aan Gastvrij Rotterdam 2024 al bevestigd! 

In The Beer Xperience zal een podium aanwezig zijn waar diverse presentaties en workshops worden georganiseerd, begeleid door Charles van Goch (Hospitality Synergy Group). Onder andere De Beren Holding, NL Brouwers en Food Inspiration zullen hier een presentatie geven!

Bij deelname aan The Beer Xperience zit onder andere al een verlichte Vezzino achterwand met eigen beeldmerk, achterwandkasten en een marketingservicepakket al inbegrepen!

Er is beperkte beschikbaarheid, dus hoor jij hier ook tussen? Wees er dan snel bij. Neem voor meer informatie contact op met joris@haveafew.co.

NEEM CONTACT OP