Trending Topics
September - Duurzaamheid geen USP maar must voor iedere (horeca) ondernemer
Deze aflevering vertelt Sander Verschuren, Adviseur en Co-Founder Green Leisure Group, waarom duurzaamheid geen USP, maar een must is voor iedere (horeca) ondernemer.
September - Reizen na corona
Deze aflevering deelt Mathilde van der Weerd, Managing Director van QL Hotels, haar visie over het thema: reizen na corona; wat doet de zakelijke gast en wat doet de consument?
September - Robotisering in de horeca
Deze aflevering vertelt Robert Megens, Partner van SmartServant, over robotisering en digitalisering in de horeca.
Augustus - Trending Topics
Deze aflevering vertelt Robert Melaard, Managing Director Gastvrij Rotterdam, over wat bezoekers en exposanten mogen verwachten op de beursvloer in september.
Augustus - Personeelstekort in de horeca: nu wel gasten, maar geen medewerkers
Deze aflevering vertelt Ricardo Eshuis, Directeur SVH, over personeelstekort in de horeca: nu wel gasten, maar geen medewerkers.