Trending Topics

 

September - Duurzaamheid geen USP maar must voor iedere (horeca) ondernemer
Deze aflevering vertelt Sander Verschuren, Adviseur en Co-Founder Green Leisure Group, waarom duurzaamheid geen USP, maar een must is voor iedere (horeca) ondernemer.


September - Reizen na corona
Deze aflevering deelt Mathilde van der Weerd, Managing Director van QL Hotels, haar visie over het thema: reizen na corona; wat doet de zakelijke gast en wat doet de consument?


September - Robotisering in de horeca
Deze aflevering vertelt Robert Megens, Partner van SmartServant, over robotisering en digitalisering in de horeca.


Augustus - Trending Topics
Deze aflevering vertelt Robert Melaard, Managing Director Gastvrij Rotterdam, over wat bezoekers en exposanten mogen verwachten op de beursvloer in september.


Augustus - Personeelstekort in de horeca: nu wel gasten, maar geen medewerkers
Deze aflevering vertelt Ricardo Eshuis, Directeur SVH, over personeelstekort in de horeca: nu wel gasten, maar geen medewerkers.

Founding partners
  • Bidfood
  • Cordier
  • De Zeeuw
  • Eijsink Afrekensystemen B.V.
  • Heineken
  • J. van Doorn BV
  • Makro
  • Nespresso professional
  • Rational
  • Rungis
  • Satelliet
  • Schmidt Zeevis
  • Verwiel en Wijngaard
  • Winterhalter Nederland BV
Branchepartners
  • AF&BM
  • Barsupport
  • Bocuse d'Or
  • De Buik
  • Euro-Toques Nederland
  • Gastronomisch Gilde
  • Gastronomixs
  • Gault & Millau
  • Green Leisure
  • Hotello TOP
  • KHN
  • ProVeg International
  • SVH
  • Wijnvrouw van het Jaar


Mediapartners
  • Algemeen Dagblad
  • Culinaire Saisonnier
  • De Buik - Food Marketing Agency
  • Dolce World
  • Entree magazine
  • Food Inspiration
  • FoodClicks
  • Gastronomie
  • Horeca Magazine
  • Hospitality Management
  • Kokswereld
  • Misset Horeca
  • More Than Drinks!
  • Restaurant Krant
  • Uitgeverij Vizier