Paviljoens & specials

De volgende paviljoens en specials zijn te vinden op de beursvloer tijdens Gastvrij Rotterdam.
Vegan Taste Lab

Veganisme wint de laatste jaren flink aan populariteit in de horeca. Een paviljoen gericht op veganisme op de beursvloer kan dan ook niet ontbreken. Het Vegan Taste Lab biedt het meest complete overzicht van verantwoorde en plantaardige producten en leveranciers. Dit wordt ondersteund door diverse proeverijen.

 

Met concrete vegetarische en veganistische Foodservice producten laten de exposanten van het Vegan Taste Lab zien wat er allemaal mogelijk is! 

 

In het naastgelegen duurzaamheidspaviljoen: "Dit Smaakt naar Meer!” worden lezingen en workshops gegeven die ook bij dit onderwerp aansluiten. Voor de realisatie van het Vegan Taste Lab werkt Gastvrij Rotterdam nauw samen met ProVeg International, NextFoods BV en Green Leisure.

Dit Smaakt Naar Meer!

In het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen op Gastvrij Rotterdam staat duurzame inspiratie centraal. Hier staan circa. 40 exposanten en een groot aantal sprekers en enthousiaste chefs voor de beursbezoekers klaar om van het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen een duurzaam succes te maken. Alle beursdagen vinden er in de keuken van het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen inspirerende, culinaire sessies plaats. Ook vond de uitreiking van de Gaia Green Award er plaats. Het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen wordt mogelijk gemaakt door Green Leisure.

 

Kijk voor deelnamemogelijkheden en informatie op de website van het Dit Smaakt Naar Meer! paviljoen.

Cocktails & Beans ©

Cocktails & Beans © by Barsupport is een collectief platform op de beursvloer van Gastvrij Rotterdam voor bartenders en barista’s die hun passie, kennis en ervaring willen delen en daarvan willen leren. Vaardigheid en passie voor dit vak leert men door het delen van kennis en ideeën, dat moet men eigen maken en doorgeven. Het Cocktails & Beans © paviljoen, gerealiseerd door initiatiefnemers Ian Bartos en Jorgos Stein van Barsupport kent een uitgebreide programmering met o.a. gast barista's & bartenders die serveren, jammen en spreken. 

Wedstrijd Arena

In de Wedstrijd Arena, die gehost wordt door Euro-Toques Nederland is afgelopen editie onder andere gestreden om Het Glazen Kalf, de Young Chef Awards, Koken met Wild en als kers op de taart, de Nederlandse finale van de Bocuse d’Or. Bocuse d’Or Nederland werkt samen met een groot aantal enthousiaste partners, die de wedstrijd en het doel van de stichting een warm hart toe dragen. Deelnemers strijden voor een plekje in de Europese Finale.

Wine & Fine Food

In de sfeervolle ambiance van Wine & Fine Food kunt u bijzondere wijnen & delicatessen proeven en op zoek gaan naar de perfecte wijn-spijscombinaties. Laat u informeren over de laatste trends op wijngebied. Topgastronomen en wijnprofessionals geven hier masterclasses en proeverijen in het Wijntheater© en op de beursvloer staan tal van delicatessen en fine food prodcuten centraal en treft u een keur aan gerenommeerde wijnhuizen.

Start-Up Paviljoen

 

Start-Up Spots is er speciaal voor startende en doorstartende leveranciers aan de horeca

Founding partners
  • Bidfood
  • Boels
  • Carl Siegert
  • DRV Accountants & Adviseurs
  • Eijsink Afrekensystemen B.V.
  • Heineken
  • J. van Doorn B.V.
  • Nespresso professional
  • Rational
  • Satelliet
  • Schmidt Zeevis
  • Van Geloven
Branchepartners
  • AF&BM
  • Barsupport
  • Bocuse d'Or
  • De Buik
  • Euro-Toques Nederland
  • Gastronomisch Gilde
  • Gastvrijheidsgilde
  • Gault & Millau
  • Green Leisure
  • HSMAI
  • KHN
  • Nix18
  • ProVeg International
  • SVH


Mediapartners
  • Algemeen Dagblad
  • De Restaurant Krant
  • Dolce World
  • Entree magazine
  • FoodClicks
  • Gastronomie
  • Horeca Magazine
  • Horecamagazine.nl
  • HorecaNederland.TV
  • Hospitality Management
  • Kokswereld
  • Pâtisserie & Desserts
  • Uitgeverij Vizier