Paviljoens & specials

De volgende paviljoens en specials zijn te vinden op de beursvloer tijdens Gastvrij Rotterdam.
Vegan Taste Lab

Veganisme wint de laatste jaren flink aan populariteit in de horeca. Een paviljoen gericht op veganisme op de beursvloer kan dan ook niet ontbreken. Het Vegan Taste Lab biedt het meest complete overzicht van verantwoorde en plantaardige producten en leveranciers. Dit wordt ondersteund door diverse proeverijen.Met concrete veganistische Foodservice producten laten de exposanten van het Vegan Taste Lab zien wat er allemaal mogelijk is! 

In het naastgelegen duurzaamheidspaviljoen: "Dit Smaakt naar Meer!” worden lezingen en workshops gegeven die ook bij dit onderwerp aansluiten. Voor de realisatie van het Vegan Taste Lab werkt Gastvrij Rotterdam nauw samen met ProVeg International, GreenPro International en Green Leisure.
 

Dit Smaakt Naar Meer!

In het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen op Gastvrij Rotterdam staat duurzame inspiratie centraal. Hier staan circa. 40 exposanten en een groot aantal sprekers en enthousiaste chefs voor de beursbezoekers klaar om van het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen een duurzaam succes te maken. Alle beursdagen vinden er in de keuken van het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen inspirerende, culinaire sessies plaats. Ook vond de uitreiking van de Gaia Green Award er plaats. Het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen wordt mogelijk gemaakt door Green Leisure.

Kijk voor deelnamemogelijkheden en informatie op de website van het Dit Smaakt Naar Meer! paviljoen.

Cocktails & Beans ©

Cocktails & Beans © by Barsupport is een collectief platform op de beursvloer van Gastvrij Rotterdam voor bartenders en barista’s die hun passie, kennis en ervaring willen delen en daarvan willen leren. Vaardigheid en passie voor dit vak leert men door het delen van kennis en ideeën, dat moet men eigen maken en doorgeven. Het Cocktails & Beans © paviljoen, gerealiseerd door initiatiefnemers Ian Bartos en Jorgos Stein van Barsupport kent een uitgebreide programmering met o.a. gast barista's & bartenders die serveren, jammen en spreken. 

Craft Beer Center

Nieuw op de beursvloer deze editie: het Craft Beer Center, hosted by LocalCraftbeer Agency! Onafhankelijke Nederlandse brouwerijen krijgen hier laagdrempelig de kans om zich te presenteren aan de kwalitatieve bezoekers van Gastvrij Rotterdam. De bieren van de beste Nederlandse craft brouwerijen staan hier centraal! De brouwers staan klaar om de bezekers hun nieuwste en bekendste brouwsels te laten proeven.

Beperkt aantal plekken, dus wees er snel bij! Meer info of interesse? Neem contact op met joris@localcraftbeer.nl.

Wedstrijd Arena's

Deze editie zijn er maar liefst twee Wedstrijd Arena's, die gehost wordt door Euro-Toques Nederland en Gastronomisch Gilde. Komende editie zal er weer worden gestreden om Het Glazen Kalf, de Young Chef Awards en Koken met Wild. Maar ook de Euro-Toques Nederland Cookware Company Restaurantprijs, voorronde van de HANOS Gouden Koksmuts, kick off van de 100% plantaardig wedstrijd en Zoutchallenge zullen hier plaatsvinden!

Wine & Fine Food

In de sfeervolle ambiance van Wine & Fine Food kunt u bijzondere wijnen & delicatessen proeven en op zoek gaan naar de perfecte wijn-spijscombinaties. Laat u informeren over de laatste trends op wijngebied. Topgastronomen en wijnprofessionals geven hier masterclasses en proeverijen in het Wijntheater© en op de beursvloer staan tal van delicatessen en fine food producten centraal en treft u een keur aan gerenommeerde wijnhuizen.

Start-Up Paviljoen

Start-Up Spots is er speciaal voor startende en doorstartende leveranciers aan de horeca.

Formule & Franchise Plein

Tijdens de 8e editie van vakbeurs Gastvrij Rotterdam wordt een nieuwe hotspot voor ondernemers en managers uit de horeca op de beursvloer gerealiseerd: het Formule & Franchise Plein. Na onderzoek bleek dat er behoefte is aan een netwerk- & kennisplein over formules en franchiseconcepten in de horeca. Tijdens de drie beursdagen zullen op het Formule & Franchise Plein franchisegevers en potentiële franchisenemers samengebracht worden door aanbieders van food- en horecaconcepten en -formules. 

Founding partners
  • Bidfood
  • Cordier
  • De Zeeuw
  • Eijsink Afrekensystemen B.V.
  • Heineken
  • J. van Doorn BV
  • Makro
  • Nespresso professional
  • Rational
  • Rungis
  • Satelliet
  • Schmidt Zeevis
  • Verwiel en Wijngaard
  • Winterhalter Nederland BV
Branchepartners
  • AF&BM
  • Barsupport
  • Bocuse d'Or
  • De Buik
  • Euro-Toques Nederland
  • Gastronomisch Gilde
  • Gastronomixs
  • Gault & Millau
  • Green Leisure
  • Hotello TOP
  • KHN
  • ProVeg International
  • SVH
  • Wijnvrouw van het Jaar


Mediapartners
  • Algemeen Dagblad
  • Culinaire Saisonnier
  • De Buik - Food Marketing Agency
  • Dolce World
  • Entree magazine
  • Food Inspiration
  • FoodClicks
  • Gastronomie
  • Horeca Magazine
  • Hospitality Management
  • Kokswereld
  • Misset Horeca
  • More Than Drinks!
  • Restaurant Krant
  • Uitgeverij Vizier