Mediapartners

Gastvrij Rotterdam wordt ondersteund door diverse mediapartners.

Culinaire Saisonnier

Culinaire Saisonnier

Culinaire Saisonnier is het seizoensmagazine voor de professionele gastronomische sector, fanatieke kookamateurs en doorwinterde epicuristen. Het magazine verschijnt vier maal per jaar, telkens voordat een nieuw seizoen begint.


DOLCE Magazine (BE)

DOLCE Magazine (BE)

DOLCE Magazine is een trendy, hip en exclusief magazine voor dito mensen. Levensgenieters die samen een passie delen voor gastronomie, reizen en unieke belevingen. Foodies, hipsters, hobbykoks, wereldburgers… die een inspirerend kijk- en beleefmagazine kunnen smaken. Dolce verenigt hen in een wereldwijde community met een Belgische touch


Entree

Entree

Entree heeft zich de afgelopen 30 jaar bewezen als betrouwbare informatiebron voor horecaondernemers. Met veel aandacht voor bedrijfsvoering, management en innovatie wil het blad ondernemers in de horeca informeren en inspireren.


Gastronomie

Gastronomie

Het vakblad Gastronomie is een breed toegankelijk uitgave wat zich richt op het food en non-food in de Horeca met maandelijks de nieuwste trends, kooktechnieken, productinformatie, horecanieuws, columns, wijninformatie en interviews met ondernemers en medewerkers.


Hospitality Management

Hospitality Management

Hospitality Management is hét hotelvakblad. Hospitality Management gaat naar alle hotels in Nederland. De lezers zijn hoteliers/directeuren/eigenaren, general managers, f&b managers, sales- & marketingmanagers, IT’ers, et cetera. Verplichte kost voor iedere hotelprofessional!


Horecamagazine.nl

Horecamagazine.nl

Horecamagazine.nl is een uitgave van Bertens Media B.V. en brengt u al het nieuws uit de Horeca. HorecaMagazine is de ideale combinatie tussen een tweemaandelijks vakblad en een actuele en nieuwsgerichte website. Bertens Media stelt zich ten doel uw marketing in te zetten als kruisbestuiving tussen uw potentiele klanten, opdrachtgevers en samenwerkingspartners.


Horeca Magazine

Horeca Magazine

Horeca Magazine is het meest gewaardeerde en meest geraadpleegde nationale magazine voor horeca- en gastronomieprofessionals in België en in Luxemburg. Het wordt in beide talen gepubliceerd (NL/FR). Het verschijnt 10 keer per jaar op 18.000 exemplaren. Het lezerspubliek, dat uit professionals bestaat, is nog veel ruimer (het wordt geschat op meer dan 100.000 lezers per editie).


HorecaNederland.TV

HorecaNederland.TV

HorecaNederland.TV is dé nr. 1 online horecazender, opgericht door Gerlof Bos, met wekelijks de meest uiteenlopende items over en voor de horeca- & hospitalitywereld. Niet zomaar een kijkje in de keuken voor de horecaliefhebber, maar ook voor de horecaondernemer een onmisbare bron van informatie om de horecazaak te blijven verbeteren. Korte, bondige video's waar je wat aan hebt, altijd gebracht met een gezonde dosis fun. Precies zoals het hoort in deze mooie branche.


Kokswereld

Kokswereld

Kokswereld is het magazine voor chefs die verder kijken dan alleen het bord. In dit dikke en luxe magazine vind je de laatste foodtrends, portretten van grote chefs en 'Food Inspiration' van over de hele wereld. 


Marktaanbod Horeca

Marktaanbod Horeca

Het vakblad Marktaanbod Horeca houdt, samen met de aan het blad gekoppelde online activiteiten,  iedereen die geïnteresseerd is in de Nederlandse horeca op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van nieuwe en bestaande producten en diensten. Ons doel is leveranciers te ondersteunen bij de verkoop van hun producten en inkopers te helpen de juiste producten aan te schaffen. Marktaanbod koppelt dus het aanbod van leveranciers aan de vraag van de inkopers.


Misset Horeca

Misset Horeca

Misset Horeca is een tweewekelijks verschijnend vakblad voor ondernemers en managers in de horeca. De redactionele pijlers zijn: achtergronden en analyses van het nieuws, inspiratie en diepgang op het gebied van eten, drinken en slapen, interviews, tips en ondernemers-informatie. Inspiratie wordt geboden via het presenteren van nieuwe buitenlandse en binnenlandse hotspots, bedrijfsreportages en trendartikelen.


Pâtisserie & Desserts

Pâtisserie & Desserts

Pâtisserie & Desserts is het onafhankelijke seizoensgerichte vakmagazine voor restaurantpâtissiers, chocolatiers, confisiers, ijsbereiders, brood-en banketbakkers, entremetiers, vakleraren, traiteurs, kookamateurs en hun toeleveranciers binnen het gehele Nederlandse taalgebied.


De RestaurantKrant

De RestaurantKrant

De RestaurantKrant is dé vakkrant voor restaurateurs en koks en gaat naar alle restaurants in Nederland. De RestaurantKrant biedt praktische en culinaire informatie; specifiek voor de restaurantprofessional.


Uitgeverij Vizier

Uitgeverij Vizier

Uitgeverij Vizier is succesvol uitgever van diverse periodieken. Voor Gastvrij Rotterdam zijn zij partner met de bladen Gastronomie en Horeca Vizier.


Founding partners
  • Bidfood
  • Boels
  • Eijsink Afrekensystemen B.V.
  • Heineken
  • J. van Doorn B.V.
  • Nespresso professional
  • Nice to Meat
  • Rational
  • Rungis BV
  • Satelliet
  • Schmidt Zeevis
  • Van Geloven
  • Verwiel en Wijngaard
  • Winterhalter Nederland BV
Branchepartners
  • AF&BM
  • Barsupport
  • Bocuse d'Or
  • De Buik van Rotterdam
  • Euro-Toques Nederland
  • Gastronomisch Gilde
  • Gastvrijheidsgilde
  • Gault & Millau
  • Green Leisure
  • Horeca Netwerk
  • HSMAI
  • Kenniscentrum voor Bier
  • KHN
  • Nederlands Patisserie Team
  • Nix18
  • ProVeg International
  • SVH


Mediapartners
  • Algemeen Dagblad
  • Culinaire Saisonnier
  • De Restaurant Krant
  • Dolce World
  • Entree magazine
  • Euroffice
  • FoodClicks
  • Gastronomie
  • Horecamagazine.nl
  • HorecaNederland.TV
  • Hospitality Management
  • Kokswereld
  • Marktaanbod Horeca
  • Misset Horeca
  • Pâtisserie & Desserts
  • Uitgeverij Vizier