Nieuws

'Zoete kunsten’ van het Nederlands Patisserie Team

21 juni 2016
'Zoete kunsten’ van het Nederlands Patisserie Team

Het Nederlands Patisserie Team zal wederom van de partij zijn op Gastvrij Rotterdam. Het team bestaat uit jonge dynamische en enthousiaste hoog opgeleide patissiers met internationale ervaring, die door middel van creativiteit, energie, innovatie en ambitie het patisserievak tot kunst en waar genot verheffen.

De volgende leden komen op 19, 20 en 21 september in Rotterdam Ahoy hun 'zoete kunsten’ vertonen:

19 september - Bart de Gans & Hans Heiloo
20 september - Carlo Midiri & Robin Hoedjes
21 september - Tom van de Veen & Stephan Kemps

 

Founding partners
  • Bidfood
  • Carl Siegert
  • Eijsink Afrekensystemen B.V.
  • FrieslandCampina
  • Heineken
  • J. van Doorn B.V.
  • Nice to Meat
  • Rational
  • Satelliet
  • Schmidt Zeevis
  • Van Geloven
  • Verwiel en Wijngaard
  • Winterhalter Nederland BV
Branchepartners
  • AF&BM
  • Bocuse d'Or
  • De Buik van Rotterdam
  • Euro-Toques Nederland
  • Gastronomisch Gilde
  • Gastvrijheidsgilde
  • Gault & Millau
  • Green Leisure
  • Horeca Netwerk
  • Hotello TOP
  • HSMAI
  • INCH
  • Kenniscentrum voor Bier
  • KHN
  • Nederlands Patisserie Team
  • Nix18
  • SVH


Mediapartners
  • Algemeen Dagblad
  • Culinaire Saisonnier
  • De Restaurant Krant
  • Entree magazine
  • Gastronomie
  • Hospitality Management
  • Kokswereld
  • Marktaanbod Horeca
  • Misset Horeca
  • Pâtisserie & Desserts
  • Uitgeverij Vizier