Wordt het tijd voor een betere prive-werkbalans voor horecamedewerkers?

30 Januari 2020
Wordt het tijd voor een betere prive-werkbalans voor horecamedewerkers?

Werken in de horeca is niet voor iedereen weggelegd: je maakt lange dagen, werkt op onregelmatige tijden en als iedereen weekend heeft dan ben jij aan het werk. Aan andere activiteiten buiten je werk om kom je nauwelijks toe. Het zijn veelgehoorde bezwaren. Wordt het tijd voor een betere privé-werkbalans voor horecamedewerkers? Bas Ruts van Miele Professional en Future Talents deelt zijn visie met HorecaNederland.TV.

 

Bron: https://www.horecanederland.tv/episode/wordt-het-tijd-voor-een-betere-prive-werkbalans-voor-horecamedewerkers/

 

 

WORDT HET TIJD VOOR EEN BETERE PRIVÉ-WERKBALANS VOOR HORECAMEDEWERKERS?

 

Founding partners
  • Bidfood
  • Boels
  • Carl Siegert
  • DRV Accountants & Adviseurs
  • Eijsink Afrekensystemen B.V.
  • Heineken
  • J. van Doorn B.V.
  • Nespresso professional
  • Rational
  • Satelliet
  • Schmidt Zeevis
  • Van Geloven
  • Verwiel en Wijngaard
  • Winterhalter Nederland BV
Branchepartners
  • AF&BM
  • Barsupport
  • Bocuse d'Or
  • Euro-Toques Nederland
  • Gastronomisch Gilde
  • Gastvrijheidsgilde
  • Gault & Millau
  • Green Leisure
  • Hotello TOP
  • HSMAI
  • KHN
  • ProVeg International
  • SVH


Mediapartners
  • Algemeen Dagblad
  • De Buik
  • De Restaurant Krant
  • Dolce World
  • Entree magazine
  • FoodClicks
  • Gastronomie
  • Horeca Magazine
  • Horecamagazine.nl
  • HorecaNederland.TV
  • Hospitality Management
  • Kokswereld
  • Misset Horeca
  • More Than Drinks!
  • Pâtisserie & Desserts
  • Uitgeverij Vizier