Wie wordt dé bierspecialist?

17 september 2019
Wie wordt dé bierspecialist?

Tijdens Gastvrij Rotterdam vindt op het paviljoen van het Kenniscentrum voor Bier de praktijktest plaats voor de Entree Award 'Bierspecialist in de horeca 2019’. Op 25 september beginnen 30 horecaprofessionals met een theoretische test. 20 blijven er over voor het praktische deel, dat voor bezoekers vrij toegankelijk is. De kandidaten worden op de stand van het Kenniscentrum voor Bier getest op tappen, schenken, bieradvies en foodpairing. U vindt het KCVB-paviljoen in hal 6. De Entree Awards worden jaarlijks uitgereikt in meerdere categorieën en door samenwerking van het KCVB en horecavakblad Entree is er nu een nieuwe award, met als doel de bierbeleving in de horeca op een hoger niveau te brengen.

Founding partners
  • Bidfood
  • Boels
  • Eijsink Afrekensystemen B.V.
  • Heineken
  • J. van Doorn B.V.
  • Nespresso professional
  • Nice to Meat
  • Rational
  • Rungis BV
  • Satelliet
  • Schmidt Zeevis
  • Van Geloven
  • Verwiel en Wijngaard
  • Winterhalter Nederland BV
Branchepartners
  • AF&BM
  • Barsupport
  • Bocuse d'Or
  • De Buik
  • Euro-Toques Nederland
  • Gastronomisch Gilde
  • Gastvrijheidsgilde
  • Gault & Millau
  • Green Leisure
  • Horeca Netwerk
  • HSMAI
  • Kenniscentrum voor Bier
  • KHN
  • Nix18
  • ProVeg International
  • SVH


Mediapartners
  • Algemeen Dagblad
  • Culinaire Saisonnier
  • De Restaurant Krant
  • Dolce World
  • Entree magazine
  • FoodClicks
  • Gastronomie
  • Horeca Magazine
  • Horecamagazine.nl
  • HorecaNederland.TV
  • Hospitality Management
  • Kokswereld
  • Marktaanbod Horeca
  • Misset Horeca
  • More Than Drinks!
  • Pâtisserie & Desserts
  • Uitgeverij Vizier