Webinar horeca en corona: hoe staat uw bedrijf er eind 2020 voor?

23 April 2020
Webinar horeca en corona: hoe staat uw bedrijf er eind 2020 voor?

Nu alle horecazaken verplicht dicht moeten blijven tot en met 19 mei, loopt de omzet en het resultaat terug terwijl de kosten gewoon blijven doorlopen. Van welke maatregelen kunt u gebruikmaken om liquiditeitsproblemen van vandaag tegen te gaan? Maar misschien nog wel belangrijker: wat zijn de inkomsten als u weer open mag? Moet u investeren in aanpassingen die zorgen dat u bij opening weer een goed rendement kunt halen? In welke mate heeft u behoefte aan financiering? En hoe krijgt u snel inzicht in de toekomstige financiële situatie? In een webinar dat u hier terug kunt kijken zetten de horecaspecialisten van DRV Accountants & Adviseurs de mogelijkheden én aandachtspunten voor u als horecaondernemer op een rij.



Advies speciaal voor de horeca

Om horecaondernemers een optimale dienstverlening te kunnen verlenen heeft DRV Accountants & Adviseurs in een team van specialisten kennis over de horeca samengebracht op het gebied van accountancy, lonen, belastingadvies, corporate finance, performance improvement, personeel en subsidies. Dit team van specialisten is continu op de hoogte van de maatregelen die worden getroffen en de regelingen die beschikbaar worden gesteld voor horecaondernemers. Via dit webinar delen zij hun kennis met u, zodat u de juiste keuzes kunt maken voor uw restaurant, café, hotel, leisure center of cateringsbedrijf.

 

Wat wordt er in het webinar verteld?

In het webinar wordt kort en helder antwoord gegeven op de vele vragen die u als horecaondernemer heeft. Hieronder ziet u een greep uit de vragen die in het webinar worden behandeld:

  • Van welke maatregelen kan ik als horecaondernemer gebruikmaken? Hoe werkt dat precies? Wat zijn de laatste ontwikkelingen op dat gebied?
  • Hoe krijg ik snel inzicht in mijn toekomstige resultaten na de lockdown? Wat leveren mijn voorgenomen aanpassingen straks op?
  • Waarom is een liquiditeitsprognose noodzakelijk?
  • Welke stappen kan ik zelf nog ondernemen om liquiditeitstekorten tegen te gaan?
  • Hoe bepaal ik mijn financieringsbehoefte?
  • Welke financieringsmogelijkheden zijn er? En hoe vraag ik financiering aan?

 

Bekijk het webinar van een half uur hier terug

Het webinar dat op 30 april plaatsvond, duurt inclusief het beantwoorden van een selectie van kijkersvragen 30 minuten. Bekijk het webinar 'corona en horeca: hoe staat uw bedrijf er eind 2020 voor?’ hier terug.

Founding partners
  • Bidfood
  • Boels
  • Carl Siegert
  • DRV Accountants & Adviseurs
  • Eijsink Afrekensystemen B.V.
  • Heineken
  • J. van Doorn B.V.
  • Nespresso professional
  • Rational
  • Satelliet
  • Schmidt Zeevis
  • Van Geloven
  • Verwiel en Wijngaard
  • Winterhalter Nederland BV
Branchepartners
  • AF&BM
  • Barsupport
  • Bocuse d'Or
  • Euro-Toques Nederland
  • Gastronomisch Gilde
  • Gastvrijheidsgilde
  • Gault & Millau
  • Green Leisure
  • Hotello TOP
  • HSMAI
  • KHN
  • ProVeg International
  • SVH


Mediapartners
  • Algemeen Dagblad
  • De Restaurant Krant
  • Dolce Magazine
  • Dolce World
  • Entree magazine
  • FoodClicks
  • Gastronomie
  • Horeca Magazine
  • Horecamagazine.nl
  • HorecaNederland.TV
  • Hospitality Management
  • Kokswereld
  • Misset Horeca
  • More Than Drinks!
  • Pâtisserie & Desserts
  • Uitgeverij Vizier