Vier kandidaten door naar Nederlandse finale van Bocuse d’Or

Vier kandidaten door naar Nederlandse finale van Bocuse d’Or

04 juni 2019
Vier kandidaten door naar Nederlandse finale van Bocuse d’Or

Op 27 mei hebben 10 geselecteerde kandidaten in het FrieslandCampina Innovation Center gestreden voor een plek in de Nederlandse finale van Bocuse d’Or. In 1 uur en 25 minuten moesten de kandidaten hun gerecht op vijf borden presenteren aan de vakjury. Deze deelnemers zijn:

  • Rob Wijnen restaurant d’Ouwe Tramhalte in Duizel
  • Micha van der Veen, Heeren van Harinxma* in Beetsterzwaag
  • Marco van der Wijngaard van ’t Amsterdammertje* in Loenen aan de Vecht 
  • Kees Visser van Bij Kees in Zierikzee

 

Tijdens Gastvrij Rotterdam wordt op maandag 23 september de Nederlandse finale gehouden. Daar gaan de sterkste kandidaten uit de voorronde de strijd aan. Onder leiding van de nieuwe voorzitter van Bocuse d’Or Nederland, SVH Meesterkok Soenil Bahadoer, wordt een imposante jury samengesteld. Meer informatie over de deelnemende kandidaten vind je op de website.

Founding partners
  • Bidfood
  • Eijsink Afrekensystemen B.V.
  • Heineken
  • J. van Doorn B.V.
  • Nespresso professional
  • Nice to Meat
  • Rational
  • Rungis BV
  • Satelliet
  • Schmidt Zeevis
  • Van Geloven
  • Verwiel en Wijngaard
  • Winterhalter Nederland BV
Branchepartners
  • AF&BM
  • Bocuse d'Or
  • De Buik van Rotterdam
  • Euro-Toques Nederland
  • Gastronomisch Gilde
  • Gastvrijheidsgilde
  • Gault & Millau
  • Green Leisure
  • Horeca Netwerk
  • HSMAI
  • Kenniscentrum voor Bier
  • KHN
  • Nederlands Patisserie Team
  • Nix18
  • ProVeg International
  • SVH


Mediapartners
  • Algemeen Dagblad
  • Culinaire Saisonnier
  • De Restaurant Krant
  • Dolce World
  • Entree magazine
  • Euroffice
  • Gastronomie
  • Hospitality Management
  • Kokswereld
  • Marktaanbod Horeca
  • Misset Horeca
  • Pâtisserie & Desserts
  • Uitgeverij Vizier