Vakjury Nederlandse finale Bocuse d'Or onder leiding van Jonnie Boer

24 Juli 2017
Vakjury Nederlandse finale Bocuse d'Or onder leiding van Jonnie Boer

Tijdens de spannende voorronde in het FrieslandCampina Innovation Center zijn de vijf kandidaten geselecteerd voor de landelijke finale van Bocuse d’Or Nederland. Op de beursvloer van Gastvrij Rotterdam wordt bekend wie Nederland mag vertegenwoordigen tijdens de Europese finale in Turijn van 10 tot en met 12 juni 2018. De vakjury staat onder leiding van Jonnie Boer, 3-sterrenkok en al jarenlang voorzitter van Bocuse d’or Nederland. Jonnie Boer: "De spanning zal voelbaar zijn op de finale van Bocuse tijdens Gastvrij Rotterdam met deze talentvolle kandidaten. Overal wordt op gelet. Alles moet kloppen. Van voorbereiding, hygiëne-eisen tot het culinaire eindresultaat op de 8 borden.”

Jonnie Boer heeft veel ervaring met het beoordelen van nationale en internationale deelnemers van de Nederlandse en Europese Bocuse d’Or wedstrijden. Jonnie Boer (Librije***) voert de vakjury aan met o.a. de SVH Meesterkoks Soenil Bahadoer (De Lindehof**), André van Doorn (Kasteel Heemstede*) en oud-deelnemer Jan Smink. De keukenjury staat onder leiding van Marco Poldervaart (’t Havenmantsje).

Meer informatie over de Nederlandse Finale Bocuse d'Or.

 

Founding partners
  • Bidfood
  • Boels
  • Carl Siegert
  • DRV Accountants & Adviseurs
  • Eijsink Afrekensystemen B.V.
  • Heineken
  • J. van Doorn B.V.
  • Nespresso professional
  • Rational
  • Satelliet
  • Schmidt Zeevis
  • Van Geloven
  • Winterhalter Nederland BV
Branchepartners
  • AF&BM
  • Barsupport
  • Bocuse d'Or
  • De Buik
  • Euro-Toques Nederland
  • Gastronomisch Gilde
  • Gastvrijheidsgilde
  • Gault & Millau
  • Green Leisure
  • HSMAI
  • KHN
  • Nix18
  • ProVeg International
  • SVH


Mediapartners
  • Algemeen Dagblad
  • De Restaurant Krant
  • Dolce World
  • Entree magazine
  • FoodClicks
  • Gastronomie
  • Horeca Magazine
  • Horecamagazine.nl
  • HorecaNederland.TV
  • Hospitality Management
  • Kokswereld
  • Pâtisserie & Desserts
  • Uitgeverij Vizier