Nieuws

Team NL heeft de 13e plek behaald in de Europese finale van Bocuse d’Or in Turijn

14 juni 2018
Team NL heeft de 13e plek behaald in de Europese finale van Bocuse d’Or in Turijn
De Europese finale van de Bocuse d'Or, de Gastronomische Olympische Spelen, vond afgelopen maandag en dinsdag plaats in Turijn. Het team dat bestaat uit chef Lars Drost (Ciel Bleu**) en commis Mike Klaassen (Ciel Bleu**) heeft onder begeleiding van coach Jan Smink Nederland vertegenwoordigd in Turijn en de 13e plaats behaald. Het is voor het eerst dat het evenement plaatsvindt in Zuid-Europa. Na edities in Noorwegen, Zwitserland, België, Zweden en Hongarije was het nu de beurt aan Italië. Lars en Mike wonnen tijdens Gastvrij Rotterdam 2017 de zinderende Nederlandse Finale van Bocuse d’Or. Ook in september 2019 zal de Nederlandse finale weer plaatsvinden op Gastvrij Rotterdam. Lees meer op de website.
Founding partners
  • Bidfood
  • Carl Siegert
  • Eijsink Afrekensystemen B.V.
  • FrieslandCampina
  • Heineken
  • J. van Doorn B.V.
  • Nice to Meat
  • Rational
  • Satelliet
  • Schmidt Zeevis
  • Van Geloven
  • Verwiel en Wijngaard
  • Winterhalter Nederland BV
Branchepartners
  • AF&BM
  • Bocuse d'Or
  • De Buik van Rotterdam
  • Euro-Toques Nederland
  • FoodIntro Nederland
  • Gastronomisch Gilde
  • Gastvrijheidsgilde
  • Green Leisure
  • Hotello TOP
  • HSMAI
  • INCH
  • Kenniscentrum voor Bier
  • KHN
  • Nederlands Patisserie Team
  • Nix18
  • SVH


Mediapartners
  • Algemeen Dagblad
  • Culinaire Saisonnier
  • De Restaurant Krant
  • Entree magazine
  • Gastronomie
  • Hospitality Management
  • Kokswereld
  • Marktaanbod Horeca
  • Misset Horeca
  • Pâtisserie & Desserts
  • Uitgeverij Vizier
  • Wine & Food Association