SVH volop aanwezig tijdens Gastvrij Rotterdam

02 september 2019
SVH volop aanwezig tijdens Gastvrij Rotterdam

Zien we je in Rotterdam? 

Ben jij medewerker in de horeca of wil jij de overstap maken naar deze toffe branche? Dan is onze gratis online tool Passie voor Horeca erg handig voor jou en je (nieuwe) collega’s! Het platform helpt met de basis en biedt jou gratis skills. Haal jij je eerste certificaat op de beurs?
Werken in de horeca is gaaf! Van barista tot patissier: bij alle functies staat de gastbeleving centraal. Dat vraagt om vakbekwame medewerkers. In de SVH-methodes leer je niet alleen door het boek te lezen. De praktijk wordt in ons online e-learning platform SVH Horecatalent letterlijk naar jouw (leer)bedrijf of school gebracht met een combinatie van informatieve en interactieve opdrachten en pakkende films. Je doet dat niet alleen thuis, maar overal met een smartphone, tablet of computer. Wil je hier ook mee aan de slag als school, bedrijf of medewerker? Op onze stand kun je alles inzien en zelf ervaren. De modules voor Fastservice en Pizzaiolo zijn inmiddels volledig doorontwikkeld!

 

Werk je met examens, leermiddelen of andere producten van SVH? Of wil je er mee gaan werken? Dan staat ons onderwijskundige Q&A team klaar om je vragen te beantwoorden. Check bijvoorbeeld de compleet vernieuwde methode van BAS & KAS. Ook het vernieuwde Bedrijfseconomie voor de horeca ligt voor je klaar.

 

Je vindt ons in hal 6, bij stand 6.304.

 

SVH Opleidersplein

Maak werk van jouw horecacarrière! Laat je inspireren en adviseren door SVH erkende opleiders. HSN, Picabia Opleidingen, SHO, Biertraining.nl en Wijntraining Online laten jou zien met welke opleidingen en trainingen jij je skills in het horecavak (verder) kunt ontwikkelen! Te vinden bij stand 6.305.

 

Leermeesterdag

Dinsdag 24 september van 10:00 tot 14:00 uur organiseert SVH samen met FNV Horeca voor het derde jaar op rij de Leermeesterdag. Een dag die je als leermeester in de horeca echt niet wilt missen, want je steekt ontzettend veel op over je vakgebied én je wisselt ervaringen en ideeën uit met andere leermeesters. Chef-kok en kookdocent Mounir Toub, bekend van onder andere 24Kitchen en Omroep MAX, verzorgt de opening van de Leermeesterdag en vertelt hoe hij tijdens zijn kooklessen op school de jongste generatie horecamensen coacht en begeleidt. Daarnaast geven SVH erkende opleiders HSN, Picabia Opleidingen en SHO inspirerende workshops over time management, generatie Z en coachen & begeleiden. Op deze manier blijven leermeesters up-to-date. Jij komt toch ook? Neem vooral je collega-leermeesters mee! We regelen een gratis toegangskaart voor de beurs, zodat je die ook kunt bezoeken. Inclusief lunch en borrel in de Netwerklounge van Gastvrij Rotterdam. Goede combi, toch?

Meer info en aanmelden


SVH Horeca DocentEvent

Ben jij docent in het horecaonderwijs? Bijvoorbeeld binnen het mbo, praktijkonderwijs of particulier onderwijs? Kom dan zeker naar het SVH Horeca DocentEvent tijdens Gastvrij op woensdag 25 september van 10:00 tot 14:00 uur. Haal je onderwijshart op met toonaangevende gastsprekers en deel je passie voor de horeca tijdens inspirerende workshops. Op het menu: onderwijsvernieuwingen, basistechnieken, pizzaiolo, thee, ondernemen in de horeca en meer! Je steekt ontzettend veel op over je vakgebied én wisselt ervaringen en ideeën uit met andere docenten. De Leraar van het Jaar 2019 - Meneer Megens - komt spreken over de toekomst van het onderwijs en professionals uit het horecavak verzorgen workshops. Met onder meer chef-kok en kookdocent Mounir Toub, bekend van 24Kitchen en Omroep MAX en Ton Lenting, SVH Meester, ervaren ondernemer, trainer/coach voor horecaondernemers, schrijver en auteur van het boek Ondernemingsplan uit de Planboek-serie. En werk je met examens, leermiddelen of andere producten van SVH? Dan staat ons Q&A team klaar om je vragen te beantwoorden. Kortom: een dag die je als docent niet wilt missen! Bovendien krijg je na afloop van het event een gratis toegangskaart voor de beurs en de gezellige borrel in de Netwerklounge. Jij komt toch ook? Neem vooral je collega-docenten mee!

Meer info en aanmelden

 

Nederlandse finale Bocuse d’Or Nederland
Als trotse partner en sponsor van Bocuse d’Or Nederland wenst SVH de vijf kandidaten op maandag 23 september veel succes in de Nederlandse finale! De finale vindt de hele dag door plaats in de WedstrijdArena en om 17:00 uur wordt door de jury bekendgemaakt welke chef met zijn commis Nederland mag gaan vertegenwoordigen tijdens de Europese finale in Tallinn, Estland in juni 2020.  


Diploma uitreiking SVH Vinoloog/Sommelier

Dinsdag 24 september om 16:00 uur vindt in de Netwerklounge van Ahoy de feestelijke diploma-uitreiking plaats van de geslaagden van het examen SVH Vinoloog/Sommelier van WTOL Academy. We zetten de kersverse SVH Vinologen in het zonnetje! Met aansluitend een gezellige borrel.

 

Diploma uitreiking SVH Pizzaiolo

Dinsdag 24 september om 16:00 uur vindt in de Netwerklounge van Ahoy de feestelijke diploma-uitreiking plaats van de geslaagden van het examen SVH Pizzaiolo van Pizza Academy. We zetten de kersverse SVH Pizzaiolo’s in het zonnetje! Met aansluitend een gezellige borrel.

Founding partners
  • Bidfood
  • Boels
  • Eijsink Afrekensystemen B.V.
  • Heineken
  • J. van Doorn B.V.
  • Nespresso professional
  • Nice to Meat
  • Rational
  • Rungis BV
  • Satelliet
  • Schmidt Zeevis
  • Van Geloven
  • Verwiel en Wijngaard
  • Winterhalter Nederland BV
Branchepartners
  • AF&BM
  • Barsupport
  • Bocuse d'Or
  • De Buik
  • Euro-Toques Nederland
  • Gastronomisch Gilde
  • Gastvrijheidsgilde
  • Gault & Millau
  • Green Leisure
  • Horeca Netwerk
  • HSMAI
  • Kenniscentrum voor Bier
  • KHN
  • Nix18
  • ProVeg International
  • SVH


Mediapartners
  • Algemeen Dagblad
  • Culinaire Saisonnier
  • De Restaurant Krant
  • Dolce World
  • Entree magazine
  • FoodClicks
  • Gastronomie
  • Horeca Magazine
  • Horecamagazine.nl
  • HorecaNederland.TV
  • Hospitality Management
  • Kokswereld
  • Marktaanbod Horeca
  • Misset Horeca
  • More Than Drinks!
  • Pâtisserie & Desserts
  • Uitgeverij Vizier