Oesterman Barend Havenaar legt uit hoe je een oester steekt

28 Oktober 2019
Oesterman Barend Havenaar legt uit hoe je een oester steekt

Tijdens Gastvrij Rotterdam 2019 interviewde HorecaNederland.TV in het kader van het WK Oestersteken oesterman Barend Havenaar (Champagnebar.nl). Havenaar legt uit hoe je op de juiste en traditionele wijze een oester steekt (opent).

 

Bron: https://horecanederland.tv/episode/hoe-maak-je-een-oester-open/

Founding partners
  • Bidfood
  • Boels
  • Carl Siegert
  • DRV Accountants & Adviseurs
  • Eijsink Afrekensystemen B.V.
  • Heineken
  • Nespresso professional
  • Rational
  • Satelliet
  • Schmidt Zeevis
  • Van Geloven
Branchepartners
  • AF&BM
  • Barsupport
  • Bocuse d'Or
  • De Buik
  • Euro-Toques Nederland
  • Gastronomisch Gilde
  • Gastvrijheidsgilde
  • Gault & Millau
  • Green Leisure
  • HSMAI
  • KHN
  • Nix18
  • ProVeg International
  • SVH


Mediapartners
  • Algemeen Dagblad
  • De Restaurant Krant
  • Dolce World
  • Entree magazine
  • FoodClicks
  • Gastronomie
  • Horeca Magazine
  • Horecamagazine.nl
  • HorecaNederland.TV
  • Hospitality Management
  • Kokswereld
  • Pâtisserie & Desserts