Nieuws

Nieuwe Rotterdamse Keuken in de spotlight op het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen

12 juli 2016
Nieuwe Rotterdamse Keuken in de spotlight op het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen

In Rotterdam is een nieuwe generatie chefs opgestaan die met hun restaurants voor een ware voedselrevolutie zorgen in de stad. Innovatief, ruig en lokaal zijn kernwaarden die deze groep chefs verbindt. U kunt op het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen komen kennismaken met verschillende Rotterdamse chefs en hun Rotterdamse leveranciers!

In een gezamenlijke stand met de toepasselijke naam Echt Rotterdams presenteren Booij Kaasmakers, Hotspot Hutspot, Heilige Rotterdamse Boontjes, Wild Vleesch, RotterZwam, Rechtstreex, Kaapse Brouwers en Rotterdamse Munt zich. Daarnaast laat DSNM! foodambassadeur Pepijn Schmeink van Restaurant Dertien op dinsdag 20 september in de keuken met 4 vakgenoten zien welke opvallende prestaties er in de Nieuwe Rotterdamse Keuken geleverd worden.

Kom proeven, zien en beleven op zijn Rotterdams, in hoog tempo en zonder fratsen!

Founding partners
  • Bidfood
  • Carl Siegert
  • Eijsink Afrekensystemen B.V.
  • FrieslandCampina
  • Heineken
  • J. van Doorn B.V.
  • Nice to Meat
  • Rational
  • Satelliet
  • Schmidt Zeevis
  • Van Geloven
  • Verwiel en Wijngaard
  • Winterhalter Nederland BV
Branchepartners
  • AF&BM
  • Bocuse d'Or
  • De Buik van Rotterdam
  • Euro-Toques Nederland
  • FoodIntro Nederland
  • Gastronomisch Gilde
  • Gastvrijheidsgilde
  • Gault & Millau
  • Green Leisure
  • Hotello TOP
  • HSMAI
  • INCH
  • Kenniscentrum voor Bier
  • KHN
  • Nederlands Patisserie Team
  • Nix18
  • SVH


Mediapartners
  • Algemeen Dagblad
  • Culinaire Saisonnier
  • De Restaurant Krant
  • Entree magazine
  • Gastronomie
  • Hospitality Management
  • Kokswereld
  • Marktaanbod Horeca
  • Misset Horeca
  • Pâtisserie & Desserts
  • Uitgeverij Vizier