Nieuws

Nederland op de kaart als culinaire bestemming

05 juli 2018
Nederland op de kaart als culinaire bestemming

Om Nederland als culinaire bestemming te promoten in het buitenland staan er voor 2019 een aantal mooie initiatieven in de startblokken. Het Holland Culinary House is van 26 t/m 30 januari 2019 aanwezig op SIRHA in Lyon. Meer informatie over eventuele deelname vindt u in deze flyer. Daarnaast krijgt Nederland, de stad Rotterdam en Gastvrij Rotterdam een mooie kans om zich te profileren op festival Omnivore, van 10 t/m 12 maart 2019 in Parijs, waar Nederland komend jaar gastland is. Dit is allemaal onderdeel van de brede samenwerking rondom Bocuse d'Or, waarvan de Nederlandse finale in 2019 weer plaats zal vinden tijdens Gastvrij Rotterdam.

 

Founding partners
  • Bidfood
  • Carl Siegert
  • Eijsink Afrekensystemen B.V.
  • FrieslandCampina
  • Heineken
  • J. van Doorn B.V.
  • Nice to Meat
  • Rational
  • Satelliet
  • Schmidt Zeevis
  • Van Geloven
  • Verwiel en Wijngaard
  • Winterhalter Nederland BV
Branchepartners
  • AF&BM
  • Bocuse d'Or
  • De Buik van Rotterdam
  • Euro-Toques Nederland
  • FoodIntro Nederland
  • Gastronomisch Gilde
  • Gastvrijheidsgilde
  • Gault & Millau
  • Green Leisure
  • Hotello TOP
  • HSMAI
  • INCH
  • Kenniscentrum voor Bier
  • KHN
  • Nederlands Patisserie Team
  • Nix18
  • SVH


Mediapartners
  • Algemeen Dagblad
  • Culinaire Saisonnier
  • De Restaurant Krant
  • Entree magazine
  • Gastronomie
  • Hospitality Management
  • Kokswereld
  • Marktaanbod Horeca
  • Misset Horeca
  • Pâtisserie & Desserts
  • Uitgeverij Vizier