Nieuws

Laatste innovaties op horecagebied en wervelend programma op Gastvrij Rotterdam

30 augustus 2017
Laatste innovaties op horecagebied en wervelend programma op Gastvrij Rotterdam


Vanzelfsprekend stellen we opnieuw alles in het werk om u de warmte van de horeca te laten ervaren op de 5e editie van Gastvrij Rotterdam. In de speciale paviljoens kunnen bezoekers snel en gericht op onderwerp, inspiratie en informatie vinden. De laatste innovaties op horecagebied komen aan bod, diverse uitreikingen, workshops, masterclasses, proeverijen en demonstraties vinden plaats. Kom daarom van 18 t/m 20 september kennismaken met deze en de vele andere highlights! Het programma bekijkt u hier.

Bezoekers roepen we op om vooral voor te registreren, zodat u snel en efficiënt in Ahoy de beurs op kunt en voor potentiële deelnemers is er nog een beperkt aantal stands beschikbaar.
 

Founding partners
  • Bidfood
  • Carl Siegert
  • Eijsink Afrekensystemen B.V.
  • FrieslandCampina
  • Heineken
  • J. van Doorn B.V.
  • Nice to Meat
  • Rational
  • Satelliet
  • Schmidt Zeevis
  • Van Geloven
  • Verwiel en Wijngaard
  • Winterhalter Nederland BV
Branchepartners
  • AF&BM
  • Bocuse d'Or
  • De Buik van Rotterdam
  • Euro-Toques Nederland
  • Gastronomisch Gilde
  • Gastvrijheidsgilde
  • Gault & Millau
  • Green Leisure
  • Horeca Netwerk
  • Hotello TOP
  • HSMAI
  • INCH
  • Kenniscentrum voor Bier
  • KHN
  • Nederlands Patisserie Team
  • Nix18
  • SVH


Mediapartners
  • Algemeen Dagblad
  • Culinaire Saisonnier
  • De Restaurant Krant
  • Entree magazine
  • Gastronomie
  • Hospitality Management
  • Kokswereld
  • Marktaanbod Horeca
  • Misset Horeca
  • Pâtisserie & Desserts
  • Uitgeverij Vizier