Kookpodium presenteert ook deze editie van Gastvrij Rotterdam weer een mooi culinair programma

17 september 2019
Kookpodium presenteert ook deze editie van Gastvrij Rotterdam weer een mooi culinair programma

Het KookPodium kan deze editie van Gastvrij Rotterdam uiteraard niet ontbreken. De presentatie is in handen van Ramona van Zweden en het programma, georganiseerd door diverse (Founding) Partners van Gastvrij Rotterdam, wordt weer van hoog gastronomisch niveau.

 

Graag belichten we alvast enkele highlights van de dagvullende programma's op het KookPodium.

 

Chef Gijs Kemmeren lanceert samen met Rungis twee bijzondere groentebereidingen, geschikt voor iedere keuken en elk menu. Geen vleesvervangers maar groente op zijn best.

 

Roy Eijkelkamp van Restaurant de Bokkedoorns** demonstreertop maandag een verrassende culinaire compositie met de mooiste delen van het Hollands kuis kalf. Deze demonstratie is georganiseerd door Chateaubriand Amsterdam

 

CHEF by Nestlé Professional zal op dinsdag en woensdag een interessante masterclass geven waarin je wordt meegenomen in de wereld van CHEF. Meesterkok Marcel de Leeuw laat jou zien en proeven hoe jij jouw eigen signature kunt geven aan jouw gerecht. 

 

Deze editie is ook de getalenteerde visfileerder Arie Kuijt weer te vinden op het Kookpodium. Hij zal een masterclass geven over Noordzee vis en de juiste fileertechnieken hiervoor. Te zien op alledrie de dagen tijdens Gastvrij Rotterdam.

U kunt kennis maken met de producten van Jordy's Keuken. Dit concept van Bidfood is een kwalitatief hoostaande mise-en-place keuken die er is voor jou als chef en horeca professional.

 

Weet u of de vis die u bestelt een duurzame keuze is? Maandag 23 september is TV chef Pieter Kok aanwezig die je hier alles over te leren tijdens een interessante presentatie.

 

Ook de jonge, getalenteerde Belgische chef en eigenaar van Restaurant La Canne en Ville in Elsene, Kevin Lejeune is aanwezig. Hij zal op dinsdag een demonstratie doen.En tot slot is op dinsdag en woensdag René Koelman Maître Fromager aanwezig, hij zal vertellen over verschillende bijzondere kazen.

 

Founding partners
  • Bidfood
  • Boels
  • Eijsink Afrekensystemen B.V.
  • Heineken
  • J. van Doorn B.V.
  • Nespresso professional
  • Nice to Meat
  • Rational
  • Rungis BV
  • Satelliet
  • Schmidt Zeevis
  • Van Geloven
  • Verwiel en Wijngaard
  • Winterhalter Nederland BV
Branchepartners
  • AF&BM
  • Barsupport
  • Bocuse d'Or
  • De Buik
  • Euro-Toques Nederland
  • Gastronomisch Gilde
  • Gastvrijheidsgilde
  • Gault & Millau
  • Green Leisure
  • Horeca Netwerk
  • HSMAI
  • Kenniscentrum voor Bier
  • KHN
  • Nix18
  • ProVeg International
  • SVH


Mediapartners
  • Algemeen Dagblad
  • Culinaire Saisonnier
  • De Restaurant Krant
  • Dolce World
  • Entree magazine
  • FoodClicks
  • Gastronomie
  • Horeca Magazine
  • Horecamagazine.nl
  • HorecaNederland.TV
  • Hospitality Management
  • Kokswereld
  • Marktaanbod Horeca
  • Misset Horeca
  • More Than Drinks!
  • Pâtisserie & Desserts
  • Uitgeverij Vizier