Horeca Duurzaameter 2019: uw kijk op duurzaamheid

18 Juni 2019
Horeca Duurzaameter 2019: uw kijk op duurzaamheid

Graag nodigen we u als horecaprofessional uit om deze enquête over duurzaamheid in te vullen. De Duurzaameter is bedoeld voor professionals als chef-koks, restaurateurs, gastheer/-vrouw, bedrijfsleider, f&b-managers die (mede)verantwoordelijk zijn voor het beleid. Door de enquête in te vullen (10 minuten) krijgt u ook meteen een goed beeld van wat duurzaamheid is en welke maatregelen u zelf nog in uw bedrijf kunt treffen. Tijdens Gastvrij Rotterdam zullen de resultaten bekend gemaakt worden.

 

Start de enquête

    Founding partners
    • Bidfood
    • Carl Siegert
    • De Zeeuw
    • DRV Accountants & Adviseurs
    • Eijsink Afrekensystemen B.V.
    • Heineken
    • J. van Doorn B.V.
    • Makro
    • Nespresso professional
    • Oud Reuchlin & Boelen
    • Rational
    • Satelliet
    • Van Geloven
    • Verwiel en Wijngaard
    • Winterhalter Nederland BV
    Branchepartners
    • AF&BM
    • Barsupport
    • Bocuse d'Or
    • De Buik
    • Euro-Toques Nederland
    • Gastronomisch Gilde
    • Gastvrijheidsgilde
    • Gault & Millau
    • Green Leisure
    • Hotello TOP
    • HSMAI
    • KHN
    • ProVeg International
    • SVH
    • Wijnvrouw van het Jaar 2021


    Mediapartners
    • Algemeen Dagblad
    • De Restaurant Krant
    • Dolce World
    • Entree magazine
    • FoodClicks
    • Gastronomie
    • Horeca Magazine
    • Horecamagazine.nl
    • HorecaNederland.TV
    • Hospitality Management
    • Kokswereld
    • Misset Horeca
    • More Than Drinks!
    • Pâtisserie & Desserts
    • Uitgeverij Vizier