Horeca Duurzaameter 2019: uw kijk op duurzaamheid

18 juni 2019
Horeca Duurzaameter 2019: uw kijk op duurzaamheid

Graag nodigen we u als horecaprofessional uit om deze enquête over duurzaamheid in te vullen. De Duurzaameter is bedoeld voor professionals als chef-koks, restaurateurs, gastheer/-vrouw, bedrijfsleider, f&b-managers die (mede)verantwoordelijk zijn voor het beleid. Door de enquête in te vullen (10 minuten) krijgt u ook meteen een goed beeld van wat duurzaamheid is en welke maatregelen u zelf nog in uw bedrijf kunt treffen. Tijdens Gastvrij Rotterdam zullen de resultaten bekend gemaakt worden.

 

Start de enquête

Founding partners
  • Bidfood
  • Boels
  • Eijsink Afrekensystemen B.V.
  • Heineken
  • J. van Doorn B.V.
  • Nespresso professional
  • Nice to Meat
  • Rational
  • Rungis BV
  • Satelliet
  • Schmidt Zeevis
  • Van Geloven
  • Verwiel en Wijngaard
  • Winterhalter Nederland BV
Branchepartners
  • AF&BM
  • Barsupport
  • Bocuse d'Or
  • De Buik
  • Euro-Toques Nederland
  • Gastronomisch Gilde
  • Gastvrijheidsgilde
  • Gault & Millau
  • Green Leisure
  • Horeca Netwerk
  • HSMAI
  • Kenniscentrum voor Bier
  • KHN
  • Nix18
  • ProVeg International
  • SVH


Mediapartners
  • Algemeen Dagblad
  • Culinaire Saisonnier
  • De Restaurant Krant
  • Dolce World
  • Entree magazine
  • FoodClicks
  • Gastronomie
  • Horeca Magazine
  • Horecamagazine.nl
  • HorecaNederland.TV
  • Hospitality Management
  • Kokswereld
  • Marktaanbod Horeca
  • Misset Horeca
  • More Than Drinks!
  • Pâtisserie & Desserts
  • Uitgeverij Vizier