Nieuws

Het Glazen Kalf naar Gastvrij Rotterdam

05 april 2018
Het Glazen Kalf naar Gastvrij Rotterdam

Het programma van Gastvrij Rotterdam begint alweer goed vorm te krijgen. Vanaf dit jaar zal de prestigieuze wedstrijd: "Het Glazen Kalf" op de beursvloer van Gastvrij Rotterdam gehouden worden. Het Glazen Kalf is een jaarlijkse wedstrijd voor culinaire professionals van de VanDrie Group. De wedstrijd bestaat al 19 jaar en is daarmee één van de langstlopende kookwedstrijden in Nederland. Tot afgelopen jaar werd de wedstrijd gehouden tijdens de Folie Culinair (voorheen de EFFF) in Maastricht.

 

Jonge kooktalenten krijgen de opdracht om met de ingrediënten uit een kalfsvlees blackbox in anderhalf uur één hoofdgerecht te maken voor vier personen.  Meer informatie over de wedstrijd vind je op de website. Op dinsdag 18 september 2018 is de strijd om Het Glazen Kalf te zien in de Wedstrijd Arena van Euro-Toques Nederland in hal 6.

 

Ook uitgeverij Euroffice, mediapartner van Het Glazen Kalf en Gastvrij Rotterdam, is met haar magazines Culinaire Saissonnier en Patisserie & Desserts dit jaar voor het eerst weer met een eigen stand aanwezig op de beursvloer.

Founding partners
  • Bidfood
  • Carl Siegert
  • Eijsink Afrekensystemen B.V.
  • FrieslandCampina
  • Heineken
  • J. van Doorn B.V.
  • Nice to Meat
  • Rational
  • Satelliet
  • Schmidt Zeevis
  • Van Geloven
  • Verwiel en Wijngaard
  • Winterhalter Nederland BV
Branchepartners
  • AF&BM
  • Bocuse d'Or
  • De Buik van Rotterdam
  • Euro-Toques Nederland
  • Gastronomisch Gilde
  • Gastvrijheidsgilde
  • Gault & Millau
  • Green Leisure
  • Horeca Netwerk
  • Hotello TOP
  • HSMAI
  • INCH
  • Kenniscentrum voor Bier
  • KHN
  • Nederlands Patisserie Team
  • Nix18
  • SVH


Mediapartners
  • Algemeen Dagblad
  • Culinaire Saisonnier
  • De Restaurant Krant
  • Entree magazine
  • Gastronomie
  • Hospitality Management
  • Kokswereld
  • Marktaanbod Horeca
  • Misset Horeca
  • Pâtisserie & Desserts
  • Uitgeverij Vizier