Het Glazen Kalf 2021

17 September 2021
Het Glazen Kalf 2021

Het Glazen Kalf, een jaarlijkse wedstrijd van de VanDrie Group voor culinaire professionals, vindt dit jaar plaats op dinsdag 21 september tijdens Gastvrij Rotterdam. Vier jonge kooktalenten krijgen de opdracht om met de ingrediënten uit een kalfsvlees blackbox in anderhalf uur één hoofdgerecht te maken met twee kalfsvlees-bereidingen voor vier personen.

De jury bestaat uit Patricia van Krieken, Edgar Buhrs, David Bakker, Rianne Klein met als juryvoorzitter Huub Oudshoorn. De jury beoordeelt op de keuze en bereiding van het kalfsvlees en de combinatie met garnituren.

De namen van de kandidaten zijn: 

  • Micha van der Veen
  • Glenn van Limbeek 
  • Jesse Madern
  • Rik van den Hazel 
Founding partners
  • Bidfood
  • Cordier
  • De Zeeuw
  • Eijsink Afrekensystemen B.V.
  • Heineken
  • J. van Doorn BV
  • Makro
  • Nespresso professional
  • Rational
  • Rungis
  • Satelliet
  • Schmidt Zeevis
  • Verwiel en Wijngaard
  • Winterhalter Nederland BV
Branchepartners
  • AF&BM
  • Barsupport
  • Bocuse d'Or
  • De Buik
  • Euro-Toques Nederland
  • Gastronomisch Gilde
  • Gastvrijheidsgilde
  • Gault & Millau
  • Green Leisure
  • Hotello TOP
  • HSMAI
  • KHN
  • ProVeg International
  • SVH
  • Wijnvrouw van het Jaar


Mediapartners
  • Algemeen Dagblad
  • De Restaurant Krant
  • Dolce World
  • Entree magazine
  • FoodClicks
  • Gastronomie
  • Horeca Magazine
  • HorecaNederland.TV
  • Hospitality Management
  • Kokswereld
  • Misset Horeca
  • More Than Drinks!
  • Pâtisserie & Desserts
  • Uitgeverij Vizier