Future Talents trapt 10e editie af tijdens Gastvrij Rotterdam

28 augustus 2019
Future Talents trapt 10e editie af tijdens Gastvrij Rotterdam

Tijdens de 1e dag van Gastvrij Rotterdam zal de gastronomische talenten wedstrijd Future Talents de aftrap doen voor de 10e editie. Dit zal gebeuren door middel van een spannende wedstrijd voor de zwarte- en witte brigade die op maandagochtend plaats zal vinden. De witte brigade teams strijden tegen elkaar op het KookPodium en de zwarte brigade teams nemen het tegen elkaar op op het Cocktails & Beans© paviljoen. De deelnemers worden beoordeeld door juryleden van Future Talents bijgestaan door een gast jurylid.

 

De gerechten van de witte brigade en de highballs van de zwarte brigade worden gepresenteerd tijdens de opening van Gastvrij Rotterdam, geserveerd worden aan de aanwezigen en tevens de winnaars bekend worden gemaakt. De Future Talents competitie is een jaarlijkse wedstrijd voor jonge talenten die geïnitieerd is door Koppert Cress, Food Inspiration en Miele. In april 2020 zal de 10e editie van de wedstrijd plaats vinden en het belooft een spectaculaire editie te worden.

Founding partners
  • Bidfood
  • Boels
  • Eijsink Afrekensystemen B.V.
  • Heineken
  • J. van Doorn B.V.
  • Nespresso professional
  • Nice to Meat
  • Rational
  • Rungis BV
  • Satelliet
  • Schmidt Zeevis
  • Van Geloven
  • Verwiel en Wijngaard
  • Winterhalter Nederland BV
Branchepartners
  • AF&BM
  • Barsupport
  • Bocuse d'Or
  • De Buik
  • Euro-Toques Nederland
  • Gastronomisch Gilde
  • Gastvrijheidsgilde
  • Gault & Millau
  • Green Leisure
  • Horeca Netwerk
  • HSMAI
  • Kenniscentrum voor Bier
  • KHN
  • Nix18
  • ProVeg International
  • SVH


Mediapartners
  • Algemeen Dagblad
  • Culinaire Saisonnier
  • De Restaurant Krant
  • Dolce World
  • Entree magazine
  • FoodClicks
  • Gastronomie
  • Horeca Magazine
  • Horecamagazine.nl
  • HorecaNederland.TV
  • Hospitality Management
  • Kokswereld
  • Marktaanbod Horeca
  • Misset Horeca
  • More Than Drinks!
  • Pâtisserie & Desserts
  • Uitgeverij Vizier