Nieuws

Dutch Cuisine op Gastvrij Rotterdam

23 augustus 2018
Dutch Cuisine op Gastvrij Rotterdam

Alle beursdagen vinden er in de keuken van het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen inspirerende, culinaire sessies plaats. Het thema van dit groenste stukje Gastvrij Rotterdam is dit jaar "Dutch Cuisine”.

 

De kook-inspiratiesessies die op maandag 17 september plaatsvinden in de keuken van het paviljoen laten zien hoe de tegenwoordige Dutch Cuisine eruit ziet. O.a. Dutch Cuisine chefs Alexander Brouwer (QO Hotels) en Bas Cloo (Kasteel Sterkenburg) bereiden gerechten rondom "duurzame vis en zeegroenten”. Bekijk het volledige programma op de website.

 

Meer weten over Dutch Cuisine? Kom langs in het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen in Hal 5 en proef mee aan de Chef’s Table!

Founding partners
  • Bidfood
  • Carl Siegert
  • Eijsink Afrekensystemen B.V.
  • FrieslandCampina
  • Heineken
  • J. van Doorn B.V.
  • Nice to Meat
  • Rational
  • Satelliet
  • Schmidt Zeevis
  • Van Geloven
  • Verwiel en Wijngaard
  • Winterhalter Nederland BV
Branchepartners
  • AF&BM
  • Bocuse d'Or
  • De Buik van Rotterdam
  • Euro-Toques Nederland
  • FoodIntro Nederland
  • Gastronomisch Gilde
  • Gastvrijheidsgilde
  • Gault & Millau
  • Green Leisure
  • Hotello TOP
  • HSMAI
  • INCH
  • Kenniscentrum voor Bier
  • KHN
  • Nederlands Patisserie Team
  • Nix18
  • SVH


Mediapartners
  • Algemeen Dagblad
  • Culinaire Saisonnier
  • De Restaurant Krant
  • Entree magazine
  • Gastronomie
  • Hospitality Management
  • Kokswereld
  • Marktaanbod Horeca
  • Misset Horeca
  • Pâtisserie & Desserts
  • Uitgeverij Vizier