Nieuws

Dé Pollepel uitgereikt door Ronald Giphart

24 juli 2017
Dé Pollepel uitgereikt door Ronald Giphart

De Gouden Pollepel, de wekelijkse restaurantrecensie in de regionale dagbladen van het AD, is al jaren een begrip. In de krant en online. Lezers stemmen er hun keuze op af, restaurants merken het verschil tussen hoge en lage rapportcijfers. Op de eerste dag van Gastvrij Rotterdam staan de winnaars in de schijnwerpers. Het zijn er vier. De regio’s Utrecht, Groene Hart, Den Haag en Rotterdam/Dordrecht hebben hun eigen recensenten en dus hun eigen winnaar. Ronald Giphart, culinair columnist bij het AD, reikt de prijzen op zijn geheel karakteristieke wijze uit in Ahoy.

De uitreikingen vinden plaats op maandagochtend 18 september om 10:30 uur in de Netwerklounge op de beursvloer van Gastvrij Rotterdam.
 

Founding partners
  • Bidfood
  • Carl Siegert
  • Eijsink Afrekensystemen B.V.
  • FrieslandCampina
  • Heineken
  • J. van Doorn B.V.
  • Nice to Meat
  • Rational
  • Satelliet
  • Schmidt Zeevis
  • Van Geloven
  • Verwiel en Wijngaard
  • Winterhalter Nederland BV
Branchepartners
  • AF&BM
  • Bocuse d'Or
  • De Buik van Rotterdam
  • Euro-Toques Nederland
  • Gastronomisch Gilde
  • Gastvrijheidsgilde
  • Gault & Millau
  • Green Leisure
  • Horeca Netwerk
  • Hotello TOP
  • HSMAI
  • INCH
  • Kenniscentrum voor Bier
  • KHN
  • Nederlands Patisserie Team
  • Nix18
  • SVH


Mediapartners
  • Algemeen Dagblad
  • Culinaire Saisonnier
  • De Restaurant Krant
  • Entree magazine
  • Gastronomie
  • Hospitality Management
  • Kokswereld
  • Marktaanbod Horeca
  • Misset Horeca
  • Pâtisserie & Desserts
  • Uitgeverij Vizier