Chefs a Table naar Gastvrij Rotterdam

15 Januari 2020
Chefs a Table naar Gastvrij Rotterdam

Komende editie van Gastvrij Rotterdam, komt Chefs à Table voor het eerst naar de beursvloer. Chefs à Table is een culinaire internationale rondreis van gerenommeerde chefs.  Het biedt horecaprofessionals de mogelijkheid om chefs niet alleen te zien koken, maar ook de interactie aan te gaan met verschillende buitenlandse chefs. Chefs à Table is een initiatief van Lise Timmer, Patricia Becker en Edwin Loos.

 

Robert Melaard, Managing Director van Gastvrij Rotterdam: "Ik vind het geweldig dat we met Chefs à Table nog meer internationale en nationale topchefs verwelkomen op Gastvrij Rotterdam. De actieve aanwezigheid van deze chefs zullen zorgen voor een unieke culinaire beleving op de beursvloer en is een mooie kwalitatieve uitbreiding van ons programma. Dit concept past erg goed op Gastvrij Rotterdam en ik ben erg blij deze samenwerking.”

 

Per dag vinden er 3 sessies plaats met elke sessie een andere chef en dus andere kennis. Per sessie kunnen steeds 30 bezoekers aanschuiven. Sterrenchefs Edwin Vinke** van de Kromme Watergang, Jermain de Rozario* van restaurant de Rozario en Erik en Julien van Loo ** van restaurant Parkheuvel zijn reeds bevestigd.

 

Edwin Vinke, 2 Michelin sterren Restaurant De Kromme Watergang: "Chefs leer je kennen via hun gerechten maar het is nog mooier om ze van dichtbij bezig te zien met wat voor hen een van de liefdes van hun leven is. Om dat als gast te zien is meer dan een beleving. Het is alsof je zelf deel uit maakt van het geheel. Als je dan een gerecht voor je krijgt en eet zal de smaak nooit meer hetzelfde zijn. Het zal doorspekt zijn van emotie en gedragen door een uniek verhaal.”

 

In aanloop naar Gastvrij Rotterdam zullen de resterende chefs en het programma bekendgemaakt worden. Meer informatie hierover is te vinden op www.chefsatable.com.

 

Gastvrij Rotterdam 2020

De volgende editie van Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 21 tot en met woensdag 23 september 2020 in Rotterdam Ahoy. Gastvrij Rotterdam richt zich op ambitieuze horecaprofessionals uit het midden- en hoog segment. Meer informatie is te vinden op www.gastvrij-rotterdam.nl.

 

Founding partners
  • Bidfood
  • Boels
  • Eijsink Afrekensystemen B.V.
  • Heineken
  • J. van Doorn B.V.
  • Nespresso professional
  • Nice to Meat
  • Rational
  • Rungis BV
  • Satelliet
  • Schmidt Zeevis
  • Van Geloven
  • Verwiel en Wijngaard
  • Winterhalter Nederland BV
Branchepartners
  • AF&BM
  • Barsupport
  • Bocuse d'Or
  • De Buik
  • Euro-Toques Nederland
  • Gastronomisch Gilde
  • Gastvrijheidsgilde
  • Gault & Millau
  • Green Leisure
  • HSMAI
  • Kenniscentrum voor Bier
  • KHN
  • Nix18
  • ProVeg International
  • SVH


Mediapartners
  • Algemeen Dagblad
  • Culinaire Saisonnier
  • De Restaurant Krant
  • Dolce World
  • Entree magazine
  • FoodClicks
  • Gastronomie
  • Horeca Magazine
  • Horecamagazine.nl
  • HorecaNederland.TV
  • Hospitality Management
  • Kokswereld
  • Marktaanbod Horeca
  • Misset Horeca
  • More Than Drinks!
  • Pâtisserie & Desserts
  • Uitgeverij Vizier