Benefietdiner Bocuse bij sterrestaurant ’t Amsterdammertje

03 Maart 2020
Benefietdiner Bocuse bij sterrestaurant ’t Amsterdammertje

Om de kas van de deelnemers aan de Bocuse d’Or te spekken, vindt er 23 maart een benefietdiner plaats bij sterrestaurant ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht. Onder meer Soenil Bahadoer (twee Michelinsterren, De Lindehof Nuenen) staat die avond achter de kachel.

 

Restaurant ’t Amsterdammertje is de werkplek van de Nederlandse deelnemers aan de internationale kookwedstrijd Bocuse d’Or, Marco van der Wijngaard. Zijn commis is Yentl van Gilst. De gerechten worden dit keer in wedstrijdkeukens gemaakt in Talinn in Estland.

 

'Nu het zeker is dat Marco & Yentl straks in het vliegtuig naar Tallinn stappen, doen we dit jaar iets extra’s: #RoadtoTallinn.’ Verklaart Ricardo Eshuis, lid van het bestuur van Bocuse Nederland. 'Om ervoor te zorgen dat het Marco & Yentl aan niets ontbreekt en zij alle materialen die zij nodig hebben kunnen gebruiken, organiseren we een benefietdiner, genaamd "Road to Tallinn”. Dit diner wordt gehouden op maandag 23 maart 2020 bij restaurant ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht. Het wordt georganiseerd voor fans van Bocuse d’Or en culinaire liefhebbers.’

 

Benefietdiner Bocuse
Het arrangement voor deze avond is compleet verzorgd, inclusief champagne, amuses, 5-gangenmenu, wijn, water en koffie met friandises. Tijdens het diner vindt er een veiling plaats. Er worden verschillende items geveild, o.a. oude Bocuse d’Or wedstrijdschalen, lunches bij diverse Michelinsterrenrestaurants en een luxe thuisdiner voor 6 personen verzorgd door een SVH Meesterkok.

 

Soenil Bahadoer en Sander Spruijt
Om alvast een voorproefje te geven van het diner: Verschillende chefs zijn deze avond aanwezig waarbij iedere chef verantwoordelijk is voor een gang. De Bocuse-voorzitter Soenil Bahadoer en SVH Meesterkok van restaurant De Lindehof**, Sander Spruijt, chef van restaurant De Burgemeester* en uiteraard Marco van der Wijngaard van restaurant ’t Amsterdammertje* zijn van de partij. Deze week worden nog twee mooie namen onthuld.

 

Reserveren benefietdiner Bocuse
Wil jij team #BocuseNL supporten in hun "Road to Tallinn” en heb je zin in een culinaire belevenis met unieke veilingitems?  De arrangementsprijs bedraagt € 150,00 p.p. ex btw. Reserveren kan via deze link. Reserveren is mogelijk t/m maandag 16 maart 20:00 uur.

Founding partners
  • Bidfood
  • Boels
  • Carl Siegert
  • DRV Accountants & Adviseurs
  • Eijsink Afrekensystemen B.V.
  • Heineken
  • J. van Doorn B.V.
  • Nespresso professional
  • Rational
  • Satelliet
  • Schmidt Zeevis
  • Van Geloven
  • Verwiel en Wijngaard
  • Winterhalter Nederland BV
Branchepartners
  • AF&BM
  • Barsupport
  • Bocuse d'Or
  • Euro-Toques Nederland
  • Gastronomisch Gilde
  • Gastvrijheidsgilde
  • Gault & Millau
  • Green Leisure
  • Hotello TOP
  • HSMAI
  • KHN
  • ProVeg International
  • SVH


Mediapartners
  • Algemeen Dagblad
  • De Buik
  • De Restaurant Krant
  • Dolce World
  • Entree magazine
  • FoodClicks
  • Gastronomie
  • Horeca Magazine
  • Horecamagazine.nl
  • HorecaNederland.TV
  • Hospitality Management
  • Kokswereld
  • Misset Horeca
  • More Than Drinks!
  • Pâtisserie & Desserts
  • Uitgeverij Vizier