Barend Havenaar - Oesters worden vaak verkeerd geserveerd in de horeca

19 November 2019
Barend Havenaar - Oesters worden vaak verkeerd geserveerd in de horeca

Tijdens Gastvrij Rotterdam 2019 interviewde HorecaNederland.TV in het kader van het WK Oestersteken oesterman Barend Havenaar (Champagnebar.nl). Havenaar pleit ervoor om het statusgehalte en het imago van de oester bij te stellen: "Oesters zijn voor iedereen.” Daarbij is het wel belangrijk dat de horeca oesters op de juiste wijze aan tafel serveert.

Bron: https://horecanederland.tv/episode/oesters-worden-vaak-verkeerd-geserveerd-in-de-horeca/

Founding partners
  • Bidfood
  • Boels
  • Carl Siegert
  • DRV Accountants & Adviseurs
  • Eijsink Afrekensystemen B.V.
  • Heineken
  • Nespresso professional
  • Rational
  • Satelliet
  • Schmidt Zeevis
  • Van Geloven
Branchepartners
  • AF&BM
  • Barsupport
  • Bocuse d'Or
  • De Buik
  • Euro-Toques Nederland
  • Gastronomisch Gilde
  • Gastvrijheidsgilde
  • Gault & Millau
  • Green Leisure
  • HSMAI
  • KHN
  • Nix18
  • ProVeg International
  • SVH


Mediapartners
  • Algemeen Dagblad
  • De Restaurant Krant
  • Dolce World
  • Entree magazine
  • FoodClicks
  • Gastronomie
  • Horeca Magazine
  • Horecamagazine.nl
  • HorecaNederland.TV
  • Hospitality Management
  • Kokswereld
  • Pâtisserie & Desserts