Barend Havenaar legt uit hoe je een oester eet

05 November 2019
Barend Havenaar legt uit hoe je een oester eet

Tijdens Gastvrij Rotterdam 2019 interviewde HorecaNederland.TV in het kader van het WK Oestersteken oesterman Barend Havenaar (Champagnebar.nl). Havenaar legt uit hoe je op de juiste wijze uit de schelp een oester naar binnen slurpt.

Bron: https://horecanederland.tv/episode/hoe-eet-je-een-oester/

Founding partners
  • Bidfood
  • Cordier
  • De Zeeuw
  • Eijsink Afrekensystemen B.V.
  • Heineken
  • J. van Doorn BV
  • Makro
  • Nespresso professional
  • Rational
  • Rungis
  • Satelliet
  • Schmidt Zeevis
  • Verwiel en Wijngaard
  • Winterhalter Nederland BV
Branchepartners
  • AF&BM
  • Barsupport
  • Bocuse d'Or
  • De Buik
  • Euro-Toques Nederland
  • Gastronomisch Gilde
  • Gastronomixs
  • Gault & Millau
  • Green Leisure
  • Hotello TOP
  • KHN
  • ProVeg International
  • SVH
  • Wijnvrouw van het Jaar


Mediapartners
  • Algemeen Dagblad
  • Dolce World
  • Entree magazine
  • FoodClicks
  • Gastronomie
  • Horeca Magazine
  • Hospitality Management
  • Kokswereld
  • Misset Horeca
  • More Than Drinks!
  • Pâtisserie & Desserts
  • Restaurant Krant
  • Uitgeverij Vizier